NOVAK ĐOKOVIĆ IPAK KRŠI PRAVILA KADA JE ISHRANA U PITANJU: Otkrio šta jede kada napravi izuzetak! To su POSLASTICE KOJE SVI VOLIMO
Foto: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

čovek

NOVAK ĐOKOVIĆ IPAK KRŠI PRAVILA KADA JE ISHRANA U PITANJU: Otkrio šta jede kada napravi izuzetak! To su POSLASTICE KOJE SVI VOLIMO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković srećan je što će posle pet godina igrati na mastersu u Indijan Velsu. Srbin je ovaj renomirani turnir osvajao pet puta - 2008, 2011, 2014, 2015. i 2016. godine.

Novak Đoković
foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Novak Đoković nalazi seu Kaliforniji već nedelju dana, a uskoro će biti održan žreb, pa će saznati sa kim će igrati u prvom kolu. Masters u Indijan velsu počinje 6. marta. Poslednjih dana, pored napornih treninga Novak Đoković bio je i gost u nekoliko emisija. U društvu supruge Jelene, bio je deo konferencije za tehnologije i biznis.

Podelio je na društvenim mrežama i zajedničku fotku sa Aleksisom Ohaninanom, suprugom Serene Vilijams. Novak je održao predavanje na konferenciji, a tema je bila "šta treba žrtvovati da se ostvare najveći dometi, rezultati i ciljevi u sportu, životu i biznisu."

Posle toga, Novak Đoković bio je gost kod voditelja Džefrija Kacenberga. Naravno, govorio je Nole o tome čega je sve morao da se odrekne da bi postao najobolji, da podseti kako mu je bilo teško u početku karijere... A, onda je došlo vreme i za vedrije teme. Posebno ne što se tiču hrane, jer je poznato da Novak pazi šta jede zbog netolerantnosti prema glutenu, kao i mesu, te da je pobornik vegetarijanske ishrane.

Koja je tvoja omiljena TV serija, pitao je Amerikanac.

- Prijatelji - odgovorio je Novak.

A, supeheroj?

- Moja majka!

Omiljena knjiga?

- "Koristite svoj mozak da pobedite", od književnice Holi Dži Grin.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram

Omiljeni timski sport?

- Košarka!

Omiljeni sportski događaj?

- Centralni teren Vimbldona.

Koji je tvoj omiljeni obrok, kada prekršiš pravila?

- Pica! I palačinke! I... Još nekoliko stvari. (smeh)

Novak Đoković
foto: Alberto Lingria / Xinhua News / Profimedia

Đoković se na kraju zahvalio na pozivu da učestvuje na tako uglednom skupu i razmeni mišljenja na različite teme.

- Hvala na pozivu. Bilo je zadovoljstvo biti na pozornici sa Džefrijem Kacenbergom i podeliti neka od preduzetničkih iskustava - zaključio je Srbin.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Starsport

Odgovor Novaka Đokovića da mu je omiljena TV serija "Prijatelji" naterala je američke medije da se pozabave tom temom. Tako su novinari portala "Essentiallysports" napisali priču da je Novak seriju zavoleo uz svoju suprugu Jelenu, koja je veliki fan. Naime, Jelena je ranije delila objave vezane za glumce iz ovog sitkoma, pa je Nole uz nju počeo da pomnije gleda seriju.

Kurir sport

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track