PRELEPA TENISERKA ODUVALA JEDNOG OD NAJPOPULARNIJIH PEVAČA! Dobila "BEZOBRAZNU" ponudu, njen odgovor se PREPRIČAVA!
Foto: Printscreen / Instagram / Genie Bouchard

dobio "korpu"

PRELEPA TENISERKA ODUVALA JEDNOG OD NAJPOPULARNIJIH PEVAČA! Dobila "BEZOBRAZNU" ponudu, njen odgovor se PREPRIČAVA!

Tenis -

Nekadašnja peta teniserka sveta i prva Kanađanka u finalu grend slema Eženi Bušar sada je otkrila da je jedan od najpopularnijih pevača današnjice Džastin Biber pokušavao da je smuva!

Sada 30-godišnjakinja pre tačno deset godina je bila na vrhuncu karijere kada je ušla u finale Vimbldona, ali ju je tada savladala Čehinja Petra Kvitova. Mislilo se da će Bušar pokoriti teniski svet, ali je uskoro odustala od sporta.

Zarađuje jako dobro kao model, osvojila je samo jedan turnir u karijeri, ali sa 2.400.000 pratilaca na Instagramu je i dalje jedna od najpopularnijih u svetu tenisa.

"Ne, to je smešna priča. Igrali smo teniski meč u dobrotvorne svrhe, a on me zamolio da se družimo kasnije, ali imala sam dečka, pa sam rekla ne i verujem da zaslužujem nagradu za devojku veka", rekla je Bušar.

Džastin Biber, Eženi Bušar
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Par je igrao humanitarnu tenisku egzibiciju "Dezert Smeš", a tada je Biber probao da zavede Bušar. Nedavno je Bušarova ispala iz prvih 300 na VTA listi i prošli meč je odigrala u meksičkoj Gvadalahari prošle godine.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track