TENISERKA VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI, MORALA JE DA ZADIGNE SUKNJICU: Ono što je uradila ostavilo je publiku bez teksta! (VIDEO)
Foto: Printskrin

neverovatno

TENISERKA VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI, MORALA JE DA ZADIGNE SUKNJICU: Ono što je uradila ostavilo je publiku bez teksta! (VIDEO)

Tenis -

Francuska teniserka Aliz Korne nije ostavila veliki trag u svetu osvajanjem trofeja, ali jeste svojom pojavom i onim što radi na terenu.

Aliz Korne
foto: EPA/VALENTIN FLAURAUD

Aliz Korne (34) poznata je kao teniserka koja svoje probleme rešava na licu mesta, bez obzira gde se nalazi. Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak Francuskinje, gde ona muku muči sa velikom količinom znoja, jer je igrala meč u pravim tropskim uslovima.

U pauzi između gemova Aliz Korne nije mogla da izdrži da se kupa u znoju. Odlučila je da podigne suknjicu i reši muku. Uzela je gornji deo kompleta i dobro ga iscedila. Publika je bila u čudu, ali Francuskinja je na trenutak rešila problem, jer je isto morala da ponovi još jednom do kraja seta.

Aliz Korne trenutno je 110. teniserka na svetu, a njen najbolji plasman bila je 11. pozicija 2009. godine. Tokom karijere osvojila je šest singl i tri titule u dublu na WTA turu. Ona drži rekord po broju uzastopnih igara na grend slem turnirima sa 68, a na trećem je mestu po ukupnom broju nastupa, kojih ima 71. Kao juniorka, osvojila je Rolan Garos 2007. godine.

Svetsku slavu Aliz Korne stekla je 2014. godine, kada je u tri navrata pobedila tada "svetsku broj 1" Serenu Vilijams. Amerikanku je pobeđivala u Dubaiju, na Vimbldonu i Vuhanu.

Jedno vreme zabavljala se sa kolegom i zemljakom Gaelom Monfisom. Tokom korona krize 2022. godine Aliz Korne ustalasala je duhove među teniserima izjavom da je tokom Rolan Garosa većina sportista bila bolesna i imala kovid-19, ali da im je bilo zabranjeno da o tome javno pričaju.

Kurir sport

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track