ŽIVOT SLAVNE TENISERKE OBELEŽILE SU DVE SMRTI: Još se nije pomirila sa njegovim odlaskom, a sada je izgubila i ljubav svog života!
Foto: AP Photo/Ng Han Guan

tragedija

ŽIVOT SLAVNE TENISERKE OBELEŽILE SU DVE SMRTI: Još se nije pomirila sa njegovim odlaskom, a sada je izgubila i ljubav svog života!

Tenis -

Samo dva meseca nakon što je pokojnom ocu posvetila trijumf na Australijan openu, Beloruskinja Arina Sabalenka oplakuje iznenadni gubitak svog dečka.

Svetsku javnost potresla je vest da je proslavljeni hokejaš iz Belorusije i dugogodišnji dečko slavne teniserke Arine Sabalenke, Konstantin Kolcov, iznenada preminuo u 42. godini života.

Kolcov je bio profesionalni hokejaš, dugi niz godina branio je boje reprezentacije Belorusije, a igrao je i za Pitsburg Pingvinse u NHL-u.

On je preminuo u Sjedinjenim Američkim Državama, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Kolcov i Sabalenka bili su zajedno od 2021. godine. Bivši sportista bio je velika podrška slavnoj teniserki nakon tragedije koja ju je zadesila pre nekoliko godina.

Naime, Arina je 2019. godine izgubila oca koji joj je bio najveći oslonac u životu i karijeri.

Beloruskinja je u januaru ove godine osvojila drugu uzastopnu titulu na Australijan openu, a trofej je posvetila pokojnom ocu.

"On je moja najveća motivacija. On je za mene bio sve", rekla je u pobedničkom govoru Sabalenka.

Nesrećna teniserka sada je iznenada izgubila i ljubav svog života.

Sabalenka je nedavno učestvovala na turniru u Indijan Velsu gde je poražena u osmini finala od Eme Navaro. Plan je bio da učestvuje i na turniru u Majamiju, međutim, nakon užasne tragedije njen nastup je pod znakom pitanja.

Kurir sport/J.M.

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track