BELORUSKI MEDIJI PLASIRALI UŽASNU VEST! Dečko Arine Sabalenke je izvršio samoubistvo? Iz POLICIJE javljaju da je SKOČIO SA BALKONA
Foto: Društvene mreže

tragedija

BELORUSKI MEDIJI PLASIRALI UŽASNU VEST! Dečko Arine Sabalenke je izvršio samoubistvo? Iz POLICIJE javljaju da je SKOČIO SA BALKONA

Tenis -

Jutros je kao bomba odjeknula vest da je dečko Arine Sabalenke, Konstantin Kolcov preminuo.

Sada mediji iz Belorusije javljaju da je bivši hokejaš izvršio samoubistvo.

- Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 policija Harbora i Vatrogaske spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti - rekao je portparol policije beloruskim medijima.

Kolcov je igrao za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. i proveo je deo tri sezone u Pitsburg Pingvinsima od 2002. i 2006. godine.

Arina Sabalenka je tako ostala bez svoje velike ljubavi, čoveka koji joj je bio naveća podrška i oslonac u životu i karijeri.

Arina i Konstantin bili su zajedno od 2021. godine. Bivši reprezentativac Belorusije u hokeju pratio je teniserku na turnirima i pružao joj podršku. Arina je često objavljivala njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama i ostavljala emotivne poruke svom dragom.

"Volim te. Srećan rođendan ljubavi moja. Ti si moja najdraža osoba, moj najbolji prijatelj i moja najjača podrška. Mir je s tobom, snaga, strpljenje i zdravlje. Nadam se da ćemo imati sve što smo planirali. Volim te", napisala je prošle godine u aprilu Sabalenka, ne sluteći da sudbina, nažalost, imala drugačiji plan i da nesrećni Kolcov neće dočekati svoj 43. rođendan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track