BIVŠA SUPRUGA OTKRILA GDE ĆE BITI SAHRANJEN DEČKO ARINE SABALENKE: Tu su mu brat i rodbina
Foto: Instagram

Novi detalji

BIVŠA SUPRUGA OTKRILA GDE ĆE BITI SAHRANJEN DEČKO ARINE SABALENKE: Tu su mu brat i rodbina

Tenis -

Julija Mihajlova otkrila je da će njen bivši suprug Konstantin Kolcov, dečko Arine Sabalenke, biti sahranjen u Belorusiji.

Julija je u izjavi za beloruske medije otkrila detalje.

- Prikupljamo svu dokumentaciju za transport Konstantinovih ostataka u Belorusiju. Minsk je njegova domovina, tu su mu brat i rodbina. Tamo imam mnogo prijatelja, u dobrim sam odnosima sa Kostjinim roditeljima. Naša deca imaju belorusko državljanstvo. Da vidimo kako će sve ispasti. Život u SAD je skup, ne znam gde ćemo da završimo. Dok su deca ovde u školi, videćemo... Sada moramo da rešimo gomilu problema sa kojima se ranije nismo susretali - rekla je Mihajlova, koja je rođena u Letoniji.

Konstantin Kolcov je preminuo u ponedeljak, pošto je pao sa balkona hotelske sobe u kojoj je živeo. Mediji su spekulisali da je umro zbog tromba, zatim da je izvršio samoubistvo, da bi bivša supruga bacila novo svetlo na tragičan slučaj otkrivši da je policija u njegovoj sobi našla flaše sa alkoholom i da je moguće da je Konstantin pao nesrećnim slučajem sa 23. sprata hotela u Majamiju.

Kurir sport

Bonus video:

05:48

SABALENKA OD PONEDELJKA NAJBOLJA TENISERKA SVETA: Plasirala se u četvrtfinale, pa otkrila kako joj je Novak čestitao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track