TRESE SE SVET TENISA - NAVIJAČI OVO JEDVA ČEKAJU! Nik Kirjos najavio "ZEMLJOTRES", Novak Đoković mu pred kamerama OTVARA DUŠU!
Foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

zanimljivo

TRESE SE SVET TENISA - NAVIJAČI OVO JEDVA ČEKAJU! Nik Kirjos najavio "ZEMLJOTRES", Novak Đoković mu pred kamerama OTVARA DUŠU!

Tenis -

Šta se dešava sa Novakom Đokovićem? Da li je zaista izgubio motivaciju za tenis u ovom momentu, da li je povređen ili nešto treće? Možda odgovor na sva ova pitanja stigne vrlo brzo i to direktno od srpskog tenisera, a zahvaljujući Niku Kirjosu.

O čemu se radi? Australijski teniser objavio je da će naredni gost u njegovom podkastu "Good trouble" ("Dobra nevolja") biti upravo prvi reket planete. Dovešće ga pred kamere, a ako se uzme u obzir Nikova direktnost, način razgovora i sve, nema sumnje da će i pitanja i odgovori doneti nešto zanimljivo i novo.

Zbog problema sa povredom Nik je poslednji meč, ujedno i jedini u prošloj godini, odgirao 13. juna u Štutgartu i tada je izgubio od Jibing Vua (7:5, 6:3) i od tada nije izlazio na teren. Zbog toga je svakako ohrabrujuća vest da će sledećeg utorka objaviti i snimke sa terena i deluje da bi uskoro mogao da se vrati i da zaigra. Da li na Rolan Garosu ili čeka travnatu podlogu? Uskoro će i to biti poznato.

Kada je Đoković u pitanju, ove sezone se muči na početku. Izgubio je u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, kasnijeg šampiona. Onda je odlučio da napravi dugu pauzu i otišao je u Indijan Vels ranije, bio je u avionu zajedno sa Rafaelom Nadalom, pa je onda doživeo šokantan poraz. U trećem kolu pobedio ga je Luka Nardi. Zatim je odlučio da se povuče sa turnira u Majamiju, a interesantno je da je ovih dana upravo u tom gradu, samo bez reketa u rukama, već vreme provodi na plaži i u marketinškim obavezama.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja