BOLAN SUNOVRAT RAFAELA NADALA! Navijačima slavnog Španca neće biti dobro kada OVO budu videli! TONE SVE DUBLJE I DUBLJE!
Foto: AP

ŠOK

BOLAN SUNOVRAT RAFAELA NADALA! Navijačima slavnog Španca neće biti dobro kada OVO budu videli! TONE SVE DUBLJE I DUBLJE!

Tenis -

Slavni španski teniser Rafael Nadal iz nedelje u nedelju tone sve dublje...

Pogled na najnoviju ATP listu zaboleo je navijače španskog tenisera Rafaela Nadala.

Verovali ili ne, proslavljeni teniski as trenutno zauzima poražavajuće 647. mesto na ATP listi sa svega 50 osvojenih bodova.

Rafael Nadal
foto: Printscreen

Podsetimo, Nadal je posle godinu dana pauze u januaru zaigrao na turiru u Brizbejnu, zabeležio je dve pobede, a onda je ponovo osetio bol i nakon nakon eliminacije na ovom turniru je odlučio da odustane od učešća na Australijan openu.

Najavljivao se njegov povratak u Indijan Velsu, ali je posle egzibicije koju je odigrao sa Karlosom Alkarazom u Las Vegasu doneo odluku da ipak preskoči američku turneju.

U poslednjih godinu dana odigrao je samo jedan turnir i sunovrat na ATP listi bio je neminovan.

Očajni navijači španskog tenisera se nadaju da će biti spreman za turnire na njegovoj omiljenoj podlozi - šljaci, ali njegova poslednja izjava ne uliva preterani optimizam.

"Prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan. Daću sve od sebe da pokušam da počnem sezonu na šljaci, što je moj cilj, radim na tome i trudim se, ali od sada šta može da se desi... Ne usuđujem se više da kažem bilo šta jer je u poslednje vreme teško da ja dam prognoze. Nažalost, tako je", kaže Španac i dodaje:

"Nije bitno da li sam optimista ili ne, ja sam realan. Prošlo je godinu i po ili dve otkako je nemoguće da se takmičim, zbog čega je prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan".

Kada je reč o samom vrhu, stanje je nepromenjeno - Novak je i dalje na tronu! Srpski as ovog ponedeljka započeo je rekordnu 418. nedelju na prvom mestu i sada tačno duplo bolji od najvećeg rivala, Rafaela Nadala, koji je na liderskoj poziciji proveo "samo" 209 nedelja.

Kurir sport

00:09

Rafael Nadal sa sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track