ŠOKANTNA TVRDNJA HRVATA O RAZLAZU GORANA I NOVAKA: Đokoviću se više uopšte ne trenira?! Večera u Indijan Velsu OTKRILA SVE!
Foto: Profimedia

NJIHOV UGAO

ŠOKANTNA TVRDNJA HRVATA O RAZLAZU GORANA I NOVAKA: Đokoviću se više uopšte ne trenira?! Večera u Indijan Velsu OTKRILA SVE!

Tenis -

Jutarnji list doneo je komentar na raskid saradnje na relaciji Novak Đoković - Goran Ivanišević

Tu su izneli brojne zanimljive i do sada nepoznate detalje. Za početak, "sporno" je što nismo od Đokovića čuli razloge prekida saradnje.

- Srpski teniser nije saopštio razloge, naravno... Angažovao je Ivaniševića i on je doneo odluku da je ta saradnja završena. Pojedini su to znali pre ili tokom turnira u Indijan Velsu, jer se ceo tim sastao na zajedničkoj večeri i tu se desila vest koja, iako je šokirala određeni deo teniske javnosti, nije nimalo retka u odnosu trenera i igrača - počeo je priču novinar Jutarnjeg, Neven Bertičević i dodao:

Goran Ivanišević, Novak Đoković
foto: EPA/PETER KLAUNZER

- Istina je da su Đoković i Goran Ivanišević proveli pet godina u idiličnoj vezi, ali je sada Srbin odlučio da krene svojim putem. U najavi nije bilo reči o novom treneru u trenerskom timu Novaka Đokovića, iako ovih dana trenira u Beogradu sa starim i velikim prijateljem Nenadom Zimonjićem, koji je dugo slovio kao jedan od najboljih svetskih dubl igrača. Međutim, veliko je pitanje da li će Zimonjić biti u novoj ulozi kada se Đoković vrati na turnire, a to će biti u Monte Karlu.

Komšije veruju da je Goran očekivao ovako nešto...

- Iskreno, sumnjam da je Ivanišević iznenađen ovim razvojem situacije. Goran je bio u najboljoj poziciji da primeti da nešto nije u redu i da se Novaku Đokoviću ne trenira previše, što je i potvrdio porazom od Italijana Luke Nardija u Indijan Velsu. Eliminacijom od 123. tenisera sveta, najniže rangiranog igrača koji je pobedio Đokovića na bilo kom velikom turniru. Zbog toga Đokovićeva odluka, siguran sam, nije iznenadila Ivaniševića...

Kurir sport / Jutarnji list

Bonus video:

01:07

Đoković iznenadio ženu u Dubaiju, odveo je na koncert Zdravka Čolića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track