NOVAK POVEO ZIMONJIĆA U MONAKO, PA OTKRIO DETALJE O NOVOM TRENERU: Nešto novo i osvežavajuće...
Foto: AP Photo/Alberto Pezzali

TENIS

NOVAK POVEO ZIMONJIĆA U MONAKO, PA OTKRIO DETALJE O NOVOM TRENERU: Nešto novo i osvežavajuće...

Tenis -

Novak Đoković je u intervjuu za „Ekip“ govorio o prekidu saradnje sa Goranom Ivaniševićem, čovekom koji mu je šest godina bio trener, ali i mogućnosti da njegovo mesto zauzme Nenad Zimonjić.

Nole
foto: John Walton/PA via AP

Sumirao je on to dobro. Obojica smo osećali da smo dali sve toj vezi. Bilo je vreme za promenu, jednostavno je. Ostaje moj i prijatelj moje porodice, jedan od najuticajnijih trenera u istoriji ovog sporta. Rezultati govore za sebe“, rekao je Đoković.

Sa njim trenutno trenira Nenad Zimonjić.

On je dugo moj prijatelj. Znam ga od mladosti, bio mi je kapiten u Dejvis kup reprezentaciji. Osvojili smo ATP kup zajedno 2020. i uvek imali dobru komunikaciju. Sviđa mi se kako razmišlja o tenisu, kako promatra moju igru i onu od drugih tenisera. Uvek mi je pomagao, bio kao mentor, stariji brat… Uvek smo imali tu vezu. Bio sam u Beogradu kada sam počeo da treniram na šljaci i pitao ga da li postoji šansa da bude u Monaku, na šta je on pristao. To je bazirano na našoj staroj vezi, pričaćemo opet o tome na kraju turnira. Za sada, bilo je uživanje kao i uvek. Nešto novo i osvežavajuće“, kazao je Đoković.

(Kurir sport/Ekip)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track