NOVE LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Odradio trening pred VELIKIM BROJEM NAVIJAČA, ali je početak meča protiv Safiulina pod ZNAKOM PITANJA!
Foto: Paul Crock / AFP / Profimedia

monte karlo

NOVE LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Odradio trening pred VELIKIM BROJEM NAVIJAČA, ali je početak meča protiv Safiulina pod ZNAKOM PITANJA!

Tenis -

Specijalni izveštač iz Monte Karla, Vuk Brajović

Novak Đoković i dalje čeka početak meča protiv Romana Safiulina u Monte Karlu, a posle odrađenog kraćeg treninga dobio je i nove loše vesti.

Đoković je odradio trening zagrevanja i rastezanja čekajući start na prvom turniru na šljaci ove sezone, a ogroman broj ljudi skupio se kako bi ga pozdravio i zatražio autogram ili fotografiju.

1 / 3 Foto: VBKS

Prema informacijama sa lica mesta sve ovo nije prijalo Đokoviću koji je trening brzo završio, a potom je dobio nove loše vesti. Meteorolozi su najavili nastavak padavina u Monte Karlu za 17 časova, a Novak na teren neće izaći pre 16.30, pa lako može da se desi da ovaj meč uopšte ne bude odigran u utorak, već se pomeri za sredu.

Nama ne preostaje ništa drugo već da čekamo kraj duela Miomira Kecmanovića i Matea Beretinija, te da se nadamo da će vreme poslužiti Novaka Đokovića i da će on odigrati svoj meč u utorak.

Kurir sport / Vuk Brajović

BONUS VIDEO:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track