SKANDAL U MONTE KARLU - MEDVEDEV IZGUBIO ŽIVCE I URLAO NA SUDIJU: Rus napravio HAOS na meču (VIDEO)
Foto: NSJsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

MONTE KARLO

SKANDAL U MONTE KARLU - MEDVEDEV IZGUBIO ŽIVCE I URLAO NA SUDIJU: Rus napravio HAOS na meču (VIDEO)

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev napravio je haos na turniru u Monte Karlu. Uspeo je da pobedi Gaela Monfisa (6:2, 6:4), ali je u drugom setu imao žestoku svađu sa sudijom Mohamedom Lajanijem.

Bio je besan zbog loših odluka linijskog sudije i onda je bes iskalio na jednog od najboljih teniskih sudija.

Dva puta je lopta Monfisa završila u autu i to je bilo očigledno i na snimcima, ali je linijski sudija oba puta dosudio da je lopta bila u terenu. Rus je izgubio gem i onda je ušao u raspravu. Čak je u jednom momentu podigao suncobran koji se nalazio iznad njegove stolice i počeo da ga trese od besa.

"Aut je, aut je! Kako možeš da pričaš o izvinjenju? Izgubio sam gem. Ljudi, ovo postaje smešno. Imate pomoć 'sokolovog oka' i opet ne vidite ovakve stvari, smešno je", vikao je Medvedev na sudiju koji mu je sve vreme pričao da će se izviniti ako je doneo pogrešnu odluku.

Uspeo je Danil da završi meč, da od rezultata 1:4 u drugom setu osvoji narednih pet gemova i da zakaže duel sa sunarodnikom Karenom Hačanovim.

Po završetku meča se pomirio sa sudijom, pružio mu je ruku i strasti su se smirile. Nije izdržao, pa je tako poruka na kameri bila "u terenu ili van", odnosno "in or out", jasno aludirajući na greške linijskog sudije.

(Kurir sport/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track