RAFAEL NADAL PRAVI NAVIJAČE LUDIMA: Španac POVREĐEN za Monte Karlo, ali BEZ SMETNJI trenira u Barseloni! (VIDEO, ANKETA)
Foto: AP Tertius Pickard

neverovatno

RAFAEL NADAL PRAVI NAVIJAČE LUDIMA: Španac POVREĐEN za Monte Karlo, ali BEZ SMETNJI trenira u Barseloni! (VIDEO, ANKETA)

Tenis -

Mečevi Rafaela Nadala u poslednje dve godine mogu da se nabroje na prste jedne ruke, a poslednji turnir koji je Rafa otkazao je Masters u Monte Karlu koji je ove nedelje na programu.

Razlog odustajanja je povreda, zbog koje je propustio i Australijan open, kao i turnire u Indijan Velsu i Majamiju.

Poslednji zvanični meč koji je Nadal odigrao je još duel iz Brizbejna protiv Džordana Tompsona kada je poražen, a nakon tog neuspeha je usledila serija otkazivanja turnira.

Odigrao je Rafa i egzibiciju protiv Karlosa Alkaraza u režiji "Netflixa", a cela priča i liči na dobro režiranu seriju ili film.

Nadal trenutno boravi u Barseloni, a čini se od povrede nema ni traga ni glasa.

Rafa će po svemu sudeći zaigrati na turniru serije 500 u Kataloniji koji je na programu od 15. do 21. aprila.

Čini se kao da pred svaki turnir na kom bi mogao da ukrsti rekete sa Novakom Đokovićem, Janikom Sinerom ili Danilom Medvedevom Nadal ima neki problem.

Španac više nije ni bleda senka onog šampiona koji je bio strah i trepet na šjaci, a ostaje nada da će uspeti da odigra makar neki duel ove godine koja će mu verovatno biti poslednja u karijeri.

BONUS VIDEO:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track