NADAL SE IZNERVIRAO NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE Nije mu se dopala izjava velikog rivala, pa LJUTITO odbrusio - GLUPO JE, ZNA I ON TO
Foto: Printscreen

ZAGRMEO

NADAL SE IZNERVIRAO NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE Nije mu se dopala izjava velikog rivala, pa LJUTITO odbrusio - GLUPO JE, ZNA I ON TO

Tenis -

Jedna zanimljiva izjava grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa nije se nimalo dopala iskusnom Rafaelu Nadalu.

Posle tačno 681 dan Rafael Nadal je zaigrao na šljaci i zabeležio pobedu. Španski teniser u prvom kolu ATP turnira u Barseloni savladao je Flavija Kobolja iz Italije rezultatom 6:2, 6:3 i tako obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja.

Po završetku meča Španac je imao malu raspravu sa novinarima na konferenciji za medije.

Jedan od predstavnika medija preneo je izjavu Stefanosa Cicipasa koji je posle titule u Monte Karlu između ostalog rekao da "ne bi bio iznenađen da Rafa prođe do finala u Barseloni". To se nimalo nije dopalo španskom teniseru.

"Glupo je, hajde da budemo realni, zna i on da to nije slučaj. Verovatno postoji dosta poštovanja zbog svega što sam uradio na ovom turniru, ali svi znaju da nisam više favorit da osvojim takmičenje. To je jednostavno priča koja pada teško na rivale", počeo je Nadal koji je 12 puta podizao pehar u Barseloni.

Nadal će u narednom kolu odmeriti snage sa Aleksom de Minorom.

Kurir sport/J.M./Mondo

00:09

Rafael Nadal sa sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track