VREME JE DA MOJA KARIJERA ODE NA VIŠI NIVO! Novaka pitali da li je on novi Džejms Bond, odgovor se PREPRIČAVA: Zar nije očigledno?
Foto: Luis Soto / Zuma Press / Profimedia

šou

VREME JE DA MOJA KARIJERA ODE NA VIŠI NIVO! Novaka pitali da li je on novi Džejms Bond, odgovor se PREPRIČAVA: Zar nije očigledno?

Tenis -

Novak Đoković je rešio da prestane da bude Novak Đoković i da se posveti ulozi Džejmsa Bonda! Kako kaže dosta je bilo uloge u kojoj se odlično snalazio, vreme je da ode na viši nivo. O čemu se radi?

Nedavno je ATP plasirao reklamu u kojoj najbolji teniseri na svetu objašnjavaju da je ATP i tenis uopšte zapravo serija koja se snima i da je Novak Đoković izmišljeni lik koga glumi Bert Kričli, profesionalni glumac. Ovako je u toj reklami govorio sam Novak: "Deo sam ove emisije već 16, 17 godina ili ATP sezona, kako ih mi zovemo. Nešto što pokušavam da uradim sa ovim likom Novaka Đokovića u seriji nisu samo igre i dostignuća, već da napravim poseban lik, posebnu ličnost. Pokušavam da se ljudi vežu za njega, da napravim istinu o njemu. Šta on misli, šta oseća, šta ga motiviše... da je prava osoba. Nije lako, ali radi posao."

Nakon što je dobio još jednu Laureus nagradu kao najbolji sportista sveta srpski teniser se našao u novom snimku u ulozi glumca Berta Kričlija. I dobio je ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svetu:

Novinarka: Pa Bert ti si na vrhu svoje forme, osvojio si Zlatni reket, opet su te nominovali za najboljeg sportistu sveta u izboru Laureusa. Mnogo se priča o tome da si ti novi Džejms Bond. Da li si ti novi Džejms Bond?

Novak Đoković: Jesam li? Zar nije očigledno? Ne znam zašto im je bilo potrebno toliko dugo, ali ako je to zvanična ponuda ja sam spreman. Ja volim svoj lik Novaka Đokovića, uživao sam u njemu, bilo je zabavno, ali verovatno bih ostavio Novaka zbog Džejmsa Bonda. Mislim da je vreme da moja glumačka karijera ode na viši nivo.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track