"NOVAK ME JE OČARAO NA PRVI POGLED, OSTAĆE MOJA NAJVEĆA LJUBAV" Đokoviću NAMEŠTALI AFERU sa VRELOM glumicom, on morao da REAGUJE!
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

otkrio istinu

"NOVAK ME JE OČARAO NA PRVI POGLED, OSTAĆE MOJA NAJVEĆA LJUBAV" Đokoviću NAMEŠTALI AFERU sa VRELOM glumicom, on morao da REAGUJE!

Tenis -

Dipika Padukone sada je jedna od najuspešnijih bolivudskih glumica i na godišnjem nivou zarađuje 96 miliona dolara, a svojovremeno su je strani mediji povezivali sa Novakom Đokovićem.

Sve je počelo pošto je ona biranim rečima govorila o Novaku.

- Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav - istakla je ona jednom prilikom.

Kada su u nekoliko navrata Novak i Dipika viđeni zajedno, strani mediji pokušali su da nameste aferu srpskom teniseru.

- Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga sa Dipikom prevazilazi obično druženje i zbog toga je 'pukla'. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i gotovo da je spremna da ga ostavi - pisala je italijanska "Gazeta" pošto su Novak i Dipika bili zajedno na NBA meču Los Anđeles Lejkers - Orlando Medžik.

Đoković je morao da reaguje zbog ovih reči, pripretio je, ali i odustao od tužbe, a zatim je otkrio pravu istinu.

- Nasmejale su me sve te priče u vezi sa Dipikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je teniski fan, zato ste je možda videli nekoliko puta na mojim mečevima - rekao je tada Novak.

Novak Đoković i Dipika Padukone prvi put su se sreli 2014. godine, a vrela glumica je u međuvremenu postala prijateljica i sa suprugom najboljeg tenisera planete.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:22

Trening Novak Đoković Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track