DANIL MEDVEDEV EKSKLUZIVNO ZA KURIR: "Hamad Međedović IMA SVE KVALITETE da bude u svetskom VRHU"
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Antonietta Baldassarre/Insidefot / Shutterstock Editorial / Profimedia

atp rim

DANIL MEDVEDEV EKSKLUZIVNO ZA KURIR: "Hamad Međedović IMA SVE KVALITETE da bude u svetskom VRHU"

Tenis -

Specijalni izveštač iz Rima: Vuk Brajović

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je sa ATP Mastersa u Rimu, pošto je u osmini finala poražen od Tomija Pola sa 2:0 u setovima.

Hamad Međedović je juče bio na pragu senzacije protiv četvrtog tenisera sveta, poražen je u tri seta nakon odličnog otpora četvrtom teniseru planete, a pitali smo Danila za mišljenje o Hamadu.

Kako ste se osećali posle meča sa Hamadom Međedovićem i šta imate da kažete o njegovoj odličnoj partiji?

- Tačno tako, veliki meč za njega. On je veoma snažan i igra odlično. Sledeće pitanje je koji je njegov nivo? Da li je to TOP 50, TOP 30, TOP 15, možda i osvajanje grend slema? Mnogi teniseri igraju dobro. Način na koji udara loptu, na koji se kreće je odličan, ima sve kvalitete da bude u samom vrhu svetskog tenisa. Sve ostalo je na njemu, kako će da trenira i da se psihički nosi sa izazovima. Juče nije uspeo da slavi protiv mene, ali je mlad i vreme je pred njim. Samo vreme će pokazati kakav igrač će postati - rekao je Danil Medvedev o mladom kolegi.

Ovakve reči od strane teniske veličine kao što je Medvedev će sigurno Hamadu biti dodatni vetar u leđa, a ukoliko nastavi da radi i da se razvija na pravi način, samo nebo je granica.

Kurir sport / Vuk Brajović

BONUS VIDEO:

00:15

Novak trening Monte Karlo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track