ZANOSNA RUSKINJA OBOŽAVA BEOGRAD! Jedna od najlepših teniserki na svetu "NE IZLAZI" iz prestonice, a niko ne zna zašto
Foto: Instagram/vdiatchenko8

NEŠTO JE PRIVLAČI

ZANOSNA RUSKINJA OBOŽAVA BEOGRAD! Jedna od najlepših teniserki na svetu "NE IZLAZI" iz prestonice, a niko ne zna zašto

Tenis -

Jedna od najlepših teniserki na svetu sve je češće u Beogradu.

Ruskinja Vitalija Djačenko (33) ponovo je podelila niz fotografija iz glavnog grada Srbije na svojim profilima na društvenim mrežama, a očigledno je smeštena u jednom od najekskluzivnijih hotela u prestonici.

Ruska lepotica bila je gošća Beograda pre nekoliko nedelja, u međuvremenu je posetila Rim, Moskvu, Nicu i Monte Karlo, a sada je opet u Srbiji.

Svojevremeno 71. teniserka sveta i učesnica trećeg kola Vimbldona 2018. godina poslednjih godina nije u svetskom vrhu, ali njena pojava i dalje privlači mnogo pažnje. Vitalija je izuzetno lepa i zgodna, pa joj tenis nije potreban da bude u centru pažnje - o tome govori i preko 70.000 pratilaca na Instagramu koje povremeno počasti provokativnim fotografijama, iako na zvaničnom sajtu WTA piše da ona trenutno nema plasman na listi.

Prethodnih godina Djačenko se borila sa teškim povredama i pod znakom pitanja je bilo da li će moći da nastavi karijeru. Tokom nekoliko godina je zbog povreda beležila izuzetno loše rezultate, a na to su se nadovezali i problemi sa putovanjima na turnire - Ruskinja nije mogla da igra gde god je poželela, zbog rata koji njena zemlja vodi u Ukrajini, pa je u centru pažnje bila i kada je sprečena da preko Varšave otputuje na turnir u Kairo.

1 / 7 Foto: Instagram/vdiatchenko8

Zvanični podaci pokazuju da se Vitalija Djačenko početkom maja vratila na turnire i da je nastupila na jednom manje ITF događaju u Gruziji. Bio joj je to prvi turnir nakon gotovo godinu dana, pošto je u maju prošle godine takođe nastupala na takmičenju u Gruziji. Poslednji nastup na nekom velikom turniru imala je 2023. godine na australijan openu, kada je ispala u prvom kolu kvalifikacija.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:17

Ruskinja otkrila razlog zbog kojeg želi da živi u Srbiji zauvek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track