Težak žreb za Srbe
Foto: Reuters

Masters u Parizu

Težak žreb za Srbe

Tenis -
Novak Đoković u drugom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Parizu sastaće se sa pobednikom meča Fernando Verdasko – Sem Kveri

Srpski teniser Novak Đoković u drugom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Parizu sastaće se sa pobednikom meča Fernando Verdasko – Sem Kveri.Đoković je sloodan na startu turnira, Novakov projektovani rival u trećem kolu je Kanađanin Miloš Raonić, a u četvrtfinalu bi trebalo da ga čekaju Del Potro ili Izner. Novakovi eventualni rivali u polufinalu su David Ferer ili Žo-Vilfred Conga.

Baš kao i Đoković, i Janko Tipsarević slobodan je u prvoj rundi, a u drugom kolu čeka ga bolji iz okršaja Aleksandra Dolgopolova i kvalifikanta. Potencijalni Jankov protivnik u trećem kolu je Huan Monako, a ukoliko naš teniser prođe do četvrtfinala, tamo će ga čekati Endi Marej.Viktor Troicki se u prvom kolu sastaje sa Francuzom Žilijenom Benetoom, a ako preskoči tu prepreku, Viktor će igrati sa Congom.

Prvi nosilac Rodžer Federer slobodan je na startu, u drugom kolu čeka ga bolji iz duela Simon – Bagdatis, u trećoj rundi trebalo bi da igra sa Nišikorijem, a potencijalni suparnici Švajarcu u četvrtfinalu jesu Berdih i Gaske.

Endi Marej, koji je postavljen za trećeg nosioca, u drugom kolu će igrati sa boljim iz meča Matjea i kvalifikanta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track