Masaža za Novaka od zlata

Nole u raju

Masaža za Novaka od zlata

Tenis -
Jedan od najbogatijih ljudi na planeti Ričard Brenson masirao Novaka Đokovića na humanitarnom turniru na ostrvu Neker

Nije mu loše!Prvi igrač sveta Novak Đoković nalazi se na ostrvu Neker, čiji je vlasnik britanski milijarder Ričard Brenson. Nole učestvuje na humanitarnom teniskom turniru zajedno sa Džonom Mekinroom, braćom Brajan i Markom Filipusisom.Srpskog tenisera u pauzama mečeva masira prebogati Britanac, pa nema dileme da Nole uživa u takvom ambijentu, okružen najfinijim peskom, palmama i tropskom šumom, prikupljajući snagu za narednu sezonu.Sav novac prikupljen od ovog humanitarnog turnira ide u Fondaciju „Novak Đoković“, deo u Brensonovu „Virdžin junit“, a ostatak para biće iskorišćen za Britanska Devičanska ostrva i razvoj tenisa u ovom delu sveta.Srpski igrač i dalje se odmara i za nekoliko dana kreće na pripreme za predstojeću sezonu. Novak je nedavno boravio u Londonu, gde je primio nagradu od princa Vilijama za doprinos životima mladih širom sveta.

Naredne Novakove akcije27. decembar - egzibicija u Abu Dabiju29. decembar-5. januar - Hopman kup14. januar-27. januar - Australijan open

Nole nije na spisku LaureusaSrpski teniser Novak Đoković nije se našao ni u nominaciji za prestižnu nagradu Laureus za najboljeg sportistu sveta, koju je prošle godine osvojio. Na tom spisku našli su se fudbaler Lionel Mesi, plivač Majkl Felps, atletičari Jusein Bolt i Mo Farah, ali za prvog igrača sveta nije bilo mesta, što može da se okarakteriše kao čudna odluka jer je drugu godinu zaredom najbolji teniser planete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track