Armenulić: Nisam zadovoljan kako se radilo s teniserkama

TSS izabrao selektore

Armenulić: Nisam zadovoljan kako se radilo s teniserkama

Tenis -
Potpredsednik Teniskog saveza Srbije poručio Dejanu Vranešu da će morati više da se potrudi u novom mandate

Bez promena!Potpredsednik Teniskog saveza Srbije Radmilo Armenulić izjavio je da će novi selektor Fed kup reprezentacija Dejan Vraneš u narednom četvorogodišnjem ciklusu morati da promeni neke stvari.- Vraneš bi trebalo da unese određene promene u Fed kupu. Pre svega mislim na stalni kontakt sa igračicama, da više putuje i naravno da poboljša rad u reprezentaciji. Razgovarali smo s njim i on je spreman da uradi sve što se od njega bude tražilo. Siguran sam da može bolje. Dejan će u narednom periodu samo da se bavi igračicama i terenom, dok će za druge stvari da bude zadužen tim menadžera kako bi mu olakšao posao - kazao je Armenulić za Kurir.Na jučerašnjoj sednici Komisije TSS odlučeno je da Dejan Vraneš i Bogdan Obradović ostanu na čelu Fed kup, odnosno Dejvis kup tima.Komisiju koja je donela odluku činili su Toplica Spasojević, Radmilo Armenulić i Aleksandar Bolić. (M. N.)

Muštuluk od KuriraBogdan Obradović zadovoljan je što je ponovo izabran za selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije.- Uzeli ste muštuluk jer nisam imao informaciju da sam ponovo izabran za selektora - kazao je Obradović.

Radmilo Armenulić
Radmilo Armenulić

Prvo ugovor, posle pareRadmilo Armenulić je rekao da još nisu govorili o finansijskim detaljima jer prvo treba da potpišu ugovore sa selektorima Dejvis kup i Fed kup reprezentacije Srbije.- Nismo se dotakli para. O tome ćemo da razgovaramo u narednom periodu, kad budemo potpisali zvanične ugovore s Vranešom i Obradovićem - poručio je Armenulić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track