Agasi: Marej je bolji od Đokovića

Prognoza

Agasi: Marej je bolji od Đokovića

Tenis -
Ovo je Marejeva godina i siguran sam da će njegove igre dostići standard i kontinuitet Đokovića, Nadala i Federera, rekao je osvajač osam Grend slem titula

Četvorostruki osvajač Australijan opena Andre Agasi označio je 2013. kao godinu Endija Mareja. Bivši teniski as navija za Britanca i smatra da će on biti favorit za osvajanje trofeja u Melburnu."Način na koji je došao do Grend slema u Njujorku je veliki podstrek za njega. Samo mu je to bilo potrebno da 'probije led' i ne sumnjam da će sada opravdati poverenje svojih navijača. Trebalo mu je da uđe u peti set sa najboljim igračem, na najvećem terenu, i uspeo je da ga pobedi", rekao je Agasi.

Škotski teniser je pre toga osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama pobedivši Rodžera Federera, pa je Agasi ubeđen da Marej konačno ima recept za velike mečeve i potpuni izlazak iz senke pomenutih tenisera.

"Ovo je Marejeva godina i siguran sam da će njegove igre dostići standard i kontinuitet Đokovića, Nadala i Federera. Polako shvata šta mu treba, ispravlja nedostatke u hodu. Dobar je u defanzivi toliko da ne dovodi sebe u situaciju da se po svaku cenu 'baca' kako bi vratio udarac", rekao je Agasi.

Osvajač osam Grend slem titula daje najveće šanse Mareju i Đokoviću, ali ne otpisuje ni Rodžera Federera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track