NOVI DEČKO: Ana ljubi bogataša!

Ko je novi dečko Ivanovićeve

NOVI DEČKO: Ana ljubi bogataša!

Tenis -
Mark Stilitano potiče iz veoma imućne porodice, igra tenis, golf i polo i često je rado viđen gost našeg glavnog grada

Avioni, jahte, Ana...Novi dečko Ane Ivanović Mark Stilitano (26) potiče iz veoma ugledne i bogate britanske porodice, a jedan je od najboljih prijatelja Novaka Đokovića, koji je i spojio zajubljene golupčiće. Ana i Mark su nedavno počeli da se zabavljaju, a vest o njihovoj vezi pojavila se zajedno s fotografijama sa australijske plaže.- Toliko mu se svidelo ovde kod nas da je naglas razmišljao o tome kako bi mogao da kupi kuću u Beogradu! Upoznali smo se tokom Serbijan opena, zagledao je Beograđanke, a moglo bi se reći i da je startovao njih nekoliko - kroz osmeh nam kaže momak koji se sa Stilitanom družio tokom njegove posete Srbiji.- Radi u jednoj od najvećih svetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom aviona, jahti i vozova. Znam da je iz bogate porodice i da mu se majka, ako se ne varam, bavi elitnim nekretninama. Bavio se tenisom, a mnogo voli da igra golf i polo - otkriva naš sagovornik.

I lep, i bogat, svaka majka bi ga poželela za zeta
I lep, i bogat, svaka majka bi ga poželela za zeta

Sklonila ga od tateZanimljivo je da se na internetu može videti snimak na kom Ana i Mark zajedno hodaju aerodromom u Melburnu, a Ivanovićeva zatim sama napušta zgradu i ulazi u kola kod kojih je čeka otac Miša, pa se može pretpostaviti da pre početka Australijen opena ni roditelji nisu bili upoznati sa naj­novijom romansom lepe srpske teniserke.

Duet s NoletomNa internetu se pojavio snimak na kom Novak Đoković i Mark Stilitano u društvu Noletove braće izvode pesmu „The Eye of the Tiger“. Kao uvod u pevanje boksuju jedan s drugim kao da su junaci filma „Roki“, iz kog je navedena pesma. Zajedno su bili i na Hopman kupu na kom su Ana i Nole igrali zajedno, pa nije isključeno da je ljubav procvetala baš početkom januara u Pertu.

http://www.youtube.com/watch?v=HPs_rzd0nEQ
http://www.youtube.com/watch?v=RDisZrlrzzc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track