BLAGO NJEMU: Novak u krevetu Monike Beluči!

BLAGO NJEMU: Novak u krevetu Monike Beluči!

Tenis -
Brvnara na Mećavniku u kojoj je četiri dana boravila italijanska glumica biće ponovo otvorena u četvrtak po podne za Đokovića

DRVENGRAD - Šta bi dao da si na mom mestu...Stara siva brvnara, preneta u vreme nastajanja Drvengrada iz jednog od okolnih sela, sa obronaka Tare, Zlatibora ili Šargana, sada na Trgu Abasa Kirostamnija na Mećavniku, na adresi Kaza del Dolče vita, polako ali sigurno postaje - slavno mesto Drvengrada! Spisak gostiju koji su već boravili na ovoj adresi dostojan je predsedničkih apartmana najpoznatijih svetskih hotela!U apartmanu pod brojem 215, iza kog se krije već pomenuta asketski nameštena, stara brvnara, pokrivena sivom taktom (tradicionalni drveni krov), u kom je sredinom januara četiri dana provela slavna Monika Beluči, u četvrtak uveče prenoćiće veliki - Novak Đoković.- Posle Monikinog odlaska 22. januara apartman je, uprkos ogromnom interesovanju, zaključan i biće otvoren tek u četvrtak po podne kako bi u njemu prenoćio Novak Đoković - saznaje Kurir u Drvengradu.Sredinom januara, nekoliko dana pred dolazak Monike Beluči, Kurir je nakratko zavirio u slavni apartman i video da je unutra sve u - Kustinom stilu. Drveni pod, drveni zidovi, drveni krevet, sto i stolice, a na zidu uramljena fotografija sa snimanja filma „La Dolče vita“... A kroz prozor neponovljiv pogled na divljinu Šargana... Od savremene tehnike unutra je jedino veliki LCD televizor...U četvrtak po podne prvi teniser sveta u Drvengradu će otvoriti ulicu koja nosi upravo - njegovo ime. Tabla s natpisom Ulica Novaka Đokovića inače stoji u drvenoj uličici u samom centru Drvengrada, na jednoj od brvnara, od osnivanja Kustinog drvenog grada. Dan kasnije, u petak, Novak će u Višegradu, na obali Drine, u Kustinom kamenom gradu, primiti ključeve Andrićgrada i postati njegov počasni građanin.

Ovde je spavala Monika kad je bila kod Kuste
Ovde je spavala Monika kad je bila kod Kuste

Želim da budem otacNovak Đoković izjavio je da sebe kroz 10 godina vidi u ulozi oca. Prvi reket sveta je odgovarao na pitanja koja su mu fanovi postavili putem kineske društvene mreže QQ.- Hmm, vidim sebe u ulozi oca - kratko je odgovorio Đoković.Srpski teniser je rekao da ne razmišlja o obaranju rekorda Rodžera Federera od 17 osvojenih grend slem titula, ali je dodao da želi da osvoji još mnogo trofeja.

Ko je bio u sobi 215> Monika Beluči> Boris Tadić> Milorad Dodik> Nikita Mihalkov> Luk Darden

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track