STISLA ZUBE: Jovanovski igra protiv Slovakinja

Otvara duel protiv Hantuhove

STISLA ZUBE: Jovanovski igra protiv Slovakinja

Tenis -
Meč prvog kola Fed kupa između Srbije i Slovačke bieće odigran za vikend u Nišu

NIŠ - Meč Srbije i Slovačke u subotu u prvom kolu Svetske grupe FED kupa počeće duelom Bojane Jovanovski i Danijele Hantuhove, odlučeno je žrebom u Gradskoj kući u Nišu.

Taj meč igraće se od 14 sati u niškoj hali Čair, a nakon toga ne teren će izaći Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.

Gledaoci u Nišu će u nedelju na programu imati tri meča.

U 12 sati počeće duel Jovanovski i Cibulkove, a potom će snage odmeriti Dolonc i Hantuhova. Poslednji duel odigraće dublovi Srbije i Slovačke, a sastaće se Dolonc i Aleksandra Krunić protiv Magdalene Ribarikove i Jane Cepelove.

Okršaj Srbije i Slovačke biće repriza duela prvog kola FED kupa iz 2011. godine, kada je ekipa koju trenira Dejan Vraneš slavila sa 3:2.

Plasman u sledeću fazu takmičenja obezbediće reprezentacije koja prva stigne do tri pobede. Jovanovski je rekla kako se nada da će biti u stanju da odigra dobro i donese prvi poen u duelu FED kupa protiv Slovačke."Osećam se malo bolje, nadam se da ću sutra biti u stanju da odigram dobro tokom čitavog susreta i donesem poen reprezentaciji. Verujem da će kao i prošle sezone snaga tima biti jača od problema koje svaka od nas pojedinačno ima i da ćemo se u nedelju svi zajedno radovati", rekla je Jovanovski posle žreba.Srbija će se zbog problema sa povredama Slovačkoj suprostaviti bez dve najbolje teniserke Ane Ivanović i Jelene Janković."Očekuje nas težak i uzbudljiv vikend. I pored povreda koje nas muče, imamo obavezu da se pred našim navijačima predstavimo u što boljem svetlu i damo sve od sebe kako bi došle do potrebne tri pobede", dodala je Jovanovski.Duel Srbije i Slovačke sutra od 14 sati otvaraju Jovanovski i Danijela Hantuhova, a nakon toga ne teren niškog Čaira izaći će Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track