Jovanovski: Samo da protiv Nemica budemo zdrave
Foto: TANJUG

FED Kup

Jovanovski: Samo da protiv Nemica budemo zdrave

Tenis -
Nakon prošlogodišnjeg uspeha i plasmana u finale, biće izuzetno teško igrati za opstanak, kazala je Jovanovski

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je da će Nemačke biti veoma težak protivnik u borbi za opstanak u Svetskoj grupi FED kupa, ali da je najvažnije da igračice tada budu zdrave.

"Nakon svih problema koje smo imali protiv Slovačke, na prvom mestu bih želela da meč protiv Nemica dočekamo potpuno zdrave i fizički pripremljene. Nakon prošlogodišnjeg uspeha i plasmana u finale, biće izuzetno teško igrati za opstanak. Ipak, to je jedini put ka novom velikom rezultatu koji možemo da napravimo u 2014. godini", kazala je Jovanovski.Ona je prošlog vikenda, uprkos povredi leđa, predvodila Srbiju protiv Slovačke u Nišu, ali je taj duel prvog kola Svetske grupe domaća selekcija izgubila.

"U Nemačkoj ćemo se truditi da igramo poen po poen i strpljivo dođemo do pobede koja bi nas ostavila u društvu najboljih. Sigurna sam da u Nemačkoj nećemo biti same već da ćemo imati podršku naših ljudi koji tamo žive. Biće to lepa prilika da zajedno predstavimo Srbiju u najlepšem svetlu - zaključila je Jovanovski.Duel baraža za opstanak u Svetskoj grupi igraće se 20. i 21. aprila u Nemačkoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track