Novak na listi sportista koji su najluđe potrošili novac!

EGZIBICIONISTI

Novak na listi sportista koji su najluđe potrošili novac!

Tenis -
Poznati američki portal "Bleacherreport" napravio je listu sportista koji su na najzanimljiviji način trošili novac, a na listi se našao i srpski teniser Novak Đoković

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković zbog svoje ljubavi prema magarećem siru našao se na listi sportista koji su na najčudniji način trošili svoj novac.Navodno, spekulisalo se da je Đoković kupio kompletne svetske zalihe ovog sira, čija je cena oko 1000 evra po kilogramu, međutim Novak je to demantovao i rekao da je samo probao sir i da planira da ga služi u svojim restoranima.Pord Novaka na listi egzibicionista, po izboru američkog portala, našao se i legendarni NBA košarkaš Alen Ajverson. Bivši igrač Filadelfije zaslužio je svoje mesto na ovoj zanimljivoj listi zbog činjenice da nikada na putovanja nije nosio kofere, već je stalno kupovao novu garderobu.Jedan od najboljih boksera svih vremena, kontroverzni Majk Tajson, odlučio je da njegovi kućni ljubimci budu tigrovi. Verovali ili ne, slavni bokser je kupio par ženskih bengalskih tigrova za 140.000 dolara i izdvajao je mesečno četiri hiljade dolara za hranu i brigu o njima.

Najbolji igrač ovogodišnjeg Superboula, Džo Flako, nakon potpisivanja najunosnijeg ugovora u NFL-u (121 milion), otišao je u Mekdonalds na ručak, kako bi pokazao da iako je ekstremno bogat ne želi da promeni svoje navike. Odlazak u Mekdonalds možda nije "lud" potez, ali ako ste neposredno pre toga postali bogatiji za 100 miliona dolara, prilično je čudan.Po mišljenju mnogih, pobednik ove urnebesne liste je košarkaš Bruklin Netsa, Dišon Stivenson. On je u svom stanu postavio bankomat! Stivenson je to učinio kako bi on i njegovi prijatelji uvek imali keš pri ruci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track