Deo Fed kup reprezentacije doputovao u Štutgart
Foto: Teniski Savez Srbije

Deo Fed kup reprezentacije doputovao u Štutgart

Tenis -
Deo našeg tima stigao je u ovaj grad i odmah krenuo sa pripremama za ovaj jako težak meč

ŠTUTGART - NIS Fed kup reprezentacija Srbije nekompletna je stigla u Štutgart (Nemačka) gde će 20. i 21. aprila 2013. kao gost igrati meč plej ofa Fed kupa Svetske grupe A 2013. protiv reprezentacije Nemačke.

U Štutgart su u ponedeljak stigle Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić predvođene selektorom Dejanom Vranešom, kao i ostatak tima u kome su fiziotarapeuti, španer, sparing...

Bojana i Aleksandra su odmah posle sletanja i ručka otišle do Porše Arene, ali teren u ovoj hali nije bio danas na raspolaganju za trening, pa su treninge odradile u pomoćnoj hali koja se nalazi u neposrednoj blizini Porše Arene. Po dolasku u pomoćnu halu, srpski tim je zatekao na treningu kompletnu nemačku reprezentaciju.

NIS Fed kup selekcija Srbije nastavlja u utorak sa treninzima, kada će se timu priključiti iz Moskve Vesna Dolonc, a prvi reket reprezentacije Srbije Ana Ivanović timu će se priključiti u sredu.

„Biće veoma teško izboriti opstanak u Svetskoj grupi I. Već nekoliko godina Nemice imaju veoma jak tim koji može da se suprotstavi svakom, tako da će nam biti jako teško. Ovo je veliki izazov za nas. Ne igramo pred svojom publikom, tako da nam je to otežavajuća okolnost, ali ipak ćemo osećati i jedan vid domaće atmosfere, jer poznajemo ovaj grad zbog turnira koji se igra ovde svake godine. Uzbuđena sam što sam ponovo u nacionalnom timu, radujem se što ću provesti vikend sa koleginicama iz reprezentacije, kako na, tako i van terena“, rekla je Ana Ivanović.

Žreb je zakazan za petak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track