VRANEŠ: Nisam bio optimista pre meča Bojane

FED KUP

VRANEŠ: Nisam bio optimista pre meča Bojane

Tenis -
Svi znamo kako igra i kako je rangirana Kerber (šesta na WTA listi), ali, nažalost, Bojana je bila bolja u ovom meču, ali je propustila neke šanse

ŠTUTGART - Selektor ženske teniske reprezentacije Dejan Vraneš rekao je danas da će tim pokušati da izvuče pouke iz današnjih mečeva da bi se što bolje spremio za sutrašnje duele protiv Nemica u plej-ofu Fed kupa.

Srbija i Nemačka posle prvog dana duela za opstanak u Svetskoj grupi imaju po pobedu. Ana Ivanović je pobedila Monu Bartel, a Bojana Jovanovski je izgubila od Anđelike Kerber.

"Ana je imala veliki pritisak pre meča, zato što je imala negativni skor, a i zato što nam je trebala svaka pobeda. Ona je uspela da izdrži posle pada u drugom setu i donela nam je pobedu koja nam mnogo znači", rekao je Vraneš u Štutgartu.

"Nisam bio optimista pre meča Bojane. Svi znamo kako igra i kako je rangirana Kerber (šesta na WTA listi), ali, nažalost, Bojana je bila bolja u ovom meču, ali je propustila neke šanse. Treba imati razumevanja, dugo je bila povređena i video se nedostatak turnirskih mečeva, pogotovo na šljaci", rekao je Vraneš.

U sutrašnjim singlovima sastaju se Ivanović-Kerber i Jovanovski-Bartel.

"Ulazimo sa 1:1. Pokušaćemo da izvučemo pouke iz današnjih mečeva, da se što bolje spremimo za duele", rekao je Vraneš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track