DŽON MEKINRO: Samo Novak može ispred Nadala na Rolan Garosu

Da li će napraviti presedan

DŽON MEKINRO: Samo Novak može ispred Nadala na Rolan Garosu

Tenis -
Bivši američki teniser smatra da Nadal treba da bude prvi nosilac na Rolan Garosu a da Novak Đoković jedini zaslužuje da bude ispred njega kada je šljaka u pitanju

PARIZ - Dan nakon što je član organizacionog odbora Rolan Garosa Gi Forže izašao sa predlogom da Rafael Nadal bude jedan od prva četiri nosioca, iako to po ATP listi ne zaslužuje, taj predlog je podržao i Džon Mekinro.

Slavni Amerikanac je za tenis.com izjavio da se slaže sa tom idejom i dodaje da samo Đoković zaslužuje da bude ispred Nadala kada je u pitanju šljaka, podloga na kojoj se igra gren slem turnr u Parizu.

"Garantujem da niko od prve četvorice, koliko god oni dobri bili, ne želi da vidi Nadala u četvrtfinalu. Iskreno, voleo bih da ga vidim kao prvog nosioca jer mislim da to zaslužuje. Iskreno, ne možete čak ni da postavite pitanje da li Nadal treba da bude nosilac ispred Davida Ferera, koga ja jako cenim. Isto tako i ispred Mareja na šljaci. Đoković je jedini, zbog uspeha na šljaci, koji zaslužuje da bude ispred Nadala", rekao je Džon Mekinro.

Nadal je sedam od poslednjih osam puta osvojio Rolan garos i trenutno je peti teniser sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track