MEKINRO PROMENIO PLOČU: Nadal je najbolji svih vremena
Foto: Beta Ap

Amerikanac se predomislio

MEKINRO PROMENIO PLOČU: Nadal je najbolji svih vremena

Tenis -
Ako samo pogledate njegov međusobni skor sa Endijem Marejem, Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem, biće vam sve jasno., rekao je Amerikanac

Poraz španskog tenisera Rafaela Nadala od Belgijanca Stiva Darsisa i 24 časa kasnije je tema broj jedan u svetu sporta, a jedan od onih koji se trudi da ga što pre zaboravi je i Džon Mekinro.

"Do juče sam govorio da je Rodžer Federer najkvalitetniji i najbolji teniser svih vremena, pravi teniski umetnik, ali više nije tako - Rafael Nadal je i pored poraza na startu Vimbldona bez premca u istoriji ovog sporta", gotovo je povikao Mekinro u jednom od improvizovanih studija na turniru i dodao:

"Rafa je za mene, možete mi odmah izneti kontra-argument, najbolji teniser svih vremena. Ako samo pogledate njegov međusobni skor sa Endijem Marejem, Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem, biće vam sve jasno. Osvojio je olimpijski turnir, ima titulu u Dejvis kupu, koju Rodžer recimo, nema. Oduvek sam govorio da je Federer najbolji igrač koji je ikada hodao ovom planetom, ali od ovog trenutka sve moje simpatije idu u pravcu Nadala", rekao je Mekinro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track