ĐOKOVIĆ: Minuti su me delili od toga da postanem fudbaler Zvezde

Dugo čuvana tajna

ĐOKOVIĆ: Minuti su me delili od toga da postanem fudbaler Zvezde

Tenis -
Najbolji svetski teniser otkrio u razgovoru za Bi-Bi-Si da je otišao na trening Crvene zvezde, ali su ga vratili pošto je zakasnio

BEOGRAD - Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je u razgovoru za Bi-Bi-Si da ga je nekoliko minuta delilo od fudbalske karijere u Crvenoj zvezdi.

Đoković se tokom Vimbldona družio sa Nemanjom Vidićem, a njih dvojicu vezuje ljubav prema Crvenoj zvezdi.

"Zakasnio sam. Kada sam imao devet godina otišao sam na probu u Zvezdu, čiji sam veliki navijač i gde je i Nemanja Vidić igrao. Međutim, kada sam došao u klub rekli su mi da sam zakasnio i da je trening završen. Tada me je otac pitao da se opredelim za fudbal ili tenis i ja sam odabrao tenis. Bio sam veoma blizu da odaberem fudbal. Mislim da sam doneo pravu odluku", rekao je Đoković.

Đoković je otkrio i kada je upoznao Nemanju Vidića.

"Prvi put smo se videli kada je pre nekoliko godina Srbija igrala prijateljski meč sa Južnom Korejom u Londonu. Ja sam tada bio na klupi, i bilo mi je veoma čudno da sedim pored svih tih igrača", rekao je Đoković, na šta se našalio defanzivac Mančester junajteda: "On je tada bio pomoćnik selektora".

Vidić je pohvalio Novakova fudbalska umeća.

"Znam da Novak voli da igra fudbal i mislim da mu dobro ide. Nadam se da ćemo jednog dana imati priliku da igramo zajedno."

http://www.youtube.com/watch?v=Wx-ymjn9tfE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track