OBNAŽENA RADVANSKA: Radim 300 trbušnjaka na dan

Voli da vežba

OBNAŽENA RADVANSKA: Radim 300 trbušnjaka na dan

Tenis -
Imam sreće što mogu da ostanem vitka i mršava bez mnogo vežbanja u teretani, kaže poljska teniserka

Poljska teniserka Agnješka Radvanska dala je opširan intervju za ESPN The Magazine Body Issue“ u kom je pored obnažene fotografije, govorila o svom telu, stvarima koje radi kako bi bila spremna za napore tokom sezone, tenisu...

Najpre o vitkoj liniji

"Imam sreće što mogu da ostanem vitka i mršava bez mnogo vežbanja u teretani. Kada trenirate tenis, morate da ste na terenu skoro svaki dan, tako da malo vremena provodim u teretani".

Radvanska kaže da postoji i nešto što bi da može na telu promenila.

"Rame ruke kojom serviram je osetljivo na povrede, pa bih najradije njega menjala".

Poljakinja je potom pričala o načinu bna koji se priprema za sezonu.

"Ne volim trčanje, kada to radim sama deluje dosadno. Zato sam srećna kada sestra Ursula pođe sa mnom, kada vidim kako ona to radi, sve je mnogo zabavnije. Ali zato obožavam trbušnjake. Radim više od 300 dnevno i zato mi je stomak kao kamen. Moram biti spremna za najveće napore, jer se često dešava da igram mnogo mečeva uzastopno. Ja sam jedne godine za 21 dan odigrala 14 mečeva i bilo je baš naporno. Povredama sam to platila".

Radvanska je na kraju ispričala da je tenis prvo zaigrala balonima

"Sestra i ja smo bile male, visoke možda do pola mreže i otac je insistirao da počnemo sa udaranjem balona. Oni su preletali preko i to je bila velika radost, iako nam niko nije branio da probamo i druge sportove, rekla je poljska teniserka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track