DEMONSTRACIJA SILE: Ana oduvala Gruzijku
Foto: Fonet

US open

DEMONSTRACIJA SILE: Ana oduvala Gruzijku

Tenis -
U drugom kolu, Ana će igrati sa pobednicom meča Lepčenko (SAD) - Dulgeru (Rumunija)

Teniserka iz Srbije Ana Ivanović plasirala se danas u drugo kolo Ju es opena u Njujorku, posle ubedljive pobede nad Gruzijkom Anom Tatišvili od 2:0 u setovima (6:2, 6:0). Ivanovićeva će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela između Amerikanke Varvare Lepčenko i Aleksandre Dulgeru iz Rumunije.

Ivanović je dobro počela meč i posle velike borbe uspela da odmah u prvom gemu napravi brejk, što je potvrdila u narednom i povela s 2:0. Tatašvili je uspela da smanji rezultat na 3:2, ali je to bilo sve što je uradila, pošto je srpska teniserka dobila naredna tri gema, a ujedno i prvi set sa 6:2.

“Nikada nije lako kada igrate u prvom meču protiv nekoga koga ne poznajete baš najbolje. Veoma sam zadovoljna izadnjem, udarala sam dobro lopticu”, rekla je srpska teniserka.

Bio je ovo drugi meč Ivanovićeve protiv Tatišvili i druga ubedljiva pobeda.

“Svaki protivnik je drugačiji. Igrala sam jednom protiv nje na travi i veoma mi je drago što sam prošla dalje bez mnogo problema”, dodala je Ivanovićeva

Ivanović, sada 15. teniserka sveta, i drugi set je nastavila u istom ritmu. Posle samo desetak minuta igre povela je sa 3:0, i osvojila i naredna tri gema i ubedljivo dobila i drugi set sa 6:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track