DELFINI NAVRATITE U BANJALUKU! Imate besplatno piće u kafani do kraja života
Foto: Profimedia

PRIZNANJE KAKVO DO SADA NISU DOBILI

DELFINI NAVRATITE U BANJALUKU! Imate besplatno piće u kafani do kraja života

Tokyo 2020 -

Vaterpolo reprezentaciaja Srbije plasirala sde u finale Olimpijskih igara.

Naš tim je posle drame i preokreta savladala Španiju 10:9 golom kapitena Filipa Filipovića. To je inspirisalo ljude iz jednog banjalučkog kafića, koji je na društvenim mrežama objavio:

- Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života - stoji u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na mrežama.

- Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do poslednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu u "Čađave dvocijevke" da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih - rekao je za banjalučki ATV Duško Vučenović, vlasnik kafića.

Finale, protiv Grčke, koja je savladala Mađarsku 9:6 je na programu u nedelju 8. avgusta od 09.30 po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track