Najnovije vesti

SEVERINA BESNA: Milan bez mog znanja sinu izvadio srpski pasoš!

Preduhitrio putovnicu

SEVERINA BESNA: Milan bez mog znanja sinu izvadio srpski pasoš!

Stars
Severina do pre dve nedelje nije bila obaveštena o srpskom pasošu njenog 20-mesečnog sina Aleksandra, dok je Milan tražio je da se pasoš napravi još u aprilu

Milan Popović izvadio sinu Aleksandru srpski pasoš, a da o tome nije obavestio Severinu, tvrdi pevačica. Dok traje bitka Severine i Milana oko starateljstva nad malim Aleksandrom, u medije je procurelo još detalja svađe nekadašnjeg para. Hrvatska pevačica je pobesnela kada je saznala da je Milan njenom sinu izvadio srpski pasoš bez njenog znanja.

Severina do pre dve nedelje nije bila obaveštena o srpskom pasošu njenog 20-mesečnog sina Aleksandra. Njen bivši partner Milan Popović tražio je da se pasoš napravi još u aprilu. Severina je srpski pasoš svog sina preuzela u septembru, pred početak ročišta na kome je donesena privremena mera da Milan može da viđa dete svake druge nedelje, ali samo u Hrvatskoj. Menadžer zvezde Tomica Petrović otkrio je da je kralj bakra pretio pevačici da će joj "uništiti karijeru", a ona se plašila da će Milan odvesti Aleksandra van zemlje.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...