HUMANI FARMERI: Pesmom sakupljaju novac za lečenje male Lanu (6)

Farmovizija

HUMANI FARMERI: Pesmom sakupljaju novac za lečenje male Lanu (6)

Stars -
Učesnici će se takmičiti u pevanju, a gledaoci će glasanjem odlučivati o pobedniku, a sav prihod ide maloj Lani, koja boluje od aplastične anemije, a potrebno je 90.000 evra za intervenciju u Italiji

Učesnici rijaliti šou programa "Farma 5" pokušaće da skupe što više novca za pomoć Lani Nikolić, oboleloj od aplastične anemije.U specijalnoj emisiji "Farmovizija" koja se emituje večeras u 22.30 časova na "Pinku" učesnici će se takmičiti u pevanju, a gledaoci će glasanjem odlučivati o pobedniku, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Farmeri su se podelili u pet grupa, a svaka od njih osmisliće zasebno svoj nastup koji podrazumeva pevanje, ples i glumu. U prvoj grupi se takmiče Edin Škorić, Jelena Jovanović, Igor Starović, Marko i Ivan Marinković. Drugi tim čine Miki Đuričić, Džidža Stojković, Marko Vanila, Romana Panić i Lepi Mića. Kao treća grupacija nastupiće Zorica Marković, Jelena Golubović, Čupo Kalač, Šeki Turković i Vajs. U četvrtoj grupi su Simonida, Divna karleuša, Zuzi Zu, Sara i Suzana Perović i u poslednjem timu se nalaze Sloba Đurković, Aki, Boris, Katarina Grujić i Miss Svetlana.

Šestogodišnja Lana Nikolić iz Beograda obolela je od teškog oblika aplastične anemije. Zbog stanja u kojem koštana srž ne proizvodi dovoljno ćelija da zameni stare krvne ćelije, Lana ne može bezbrižno da uživa u detinjstvu kao njeni vršnjaci, već je sve aktivnosti prinuđena da obavlja uz strogi nadzor roditelja i pod stalnom lekarskom terapijom. Potrebno je još oko 90.000 evra da bi se izvršila intervencija u Italiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track