FARMA IZBACIVANJE: Japa izgrlio Edina i Jelenu i napustio imanje!

Imao najmanje glasova

FARMA IZBACIVANJE: Japa izgrlio Edina i Jelenu i napustio imanje!

Stars -
Japa je dobio najmanje glasova publike i napustio imanje

Aleksandar Marinković Japa napustio je imanje sa najmanjim brojem glasova publike. On je, dok su se Edin i Jelena grlili, jer su ostali, prišao i oboje ih zagrlio. Čine se da im je Japa sve oprostio.

26,87% glasova imla je Jelena Jovanović, 25,31% glasova imao je Ivan Marinković, 24, 87% glasova imao je Edin i 22,96% glasova dobio je Japa i napustio imanje.

Ovonedeljni duelisti su Ivan Marinković, koji je dobio najviše štapića, Aleksandar Marinković Japa, koga je publika uzabrala za duelistu, dok su Edin Škorić i Jelena Jovanović direktno nominovani jer su kršili pravila i šaputali i sakrivali se.

Njih četvoro će večeras u areni pokušati da se izbore da ostanu na imanju u Lisoviću.

"Manje-više sam očekivao ovo. Veoma me prijatno iznenadila Katarina i Jelena Golubović koje su bile veoma iskrene. Znao sam da će biti veoma neizvesno. Otprilike sam znao ko će mi dati štapić", rekao je Ivan.

22.45 - Farmu napušta Japa

26, 87% glasova ima Jelena Jovanović, 25,31% glasova ima Ivan Marinković, 24, 87% glasova ima Edin, 22,96% glasova ima Japa.

22.43 - Farmeri nisu dali nijedan tačan odgovor. Oni nisu želeli da se takmiče, pa tako nikome od farmera glasovi neće biti duplirani.

22.18 - Tutina drugarica je Jelena Jefić.

Voditeljka kaže da je trebalo da dođe Tutina žena, međutim drugarica kaže da je ona kod kuće sa sinom, da gleda Farmu i da ga podržava.

"Između njega i Jelene je nerazjašnjena situacija, On je ušao besan", rekla je drugarica.

"Nije to pravi Japa, može on bolje, ali napokon je krenuo da se opušta", kaže i dodaje: "On je vezan za dete i jako mu nedostaje".

22.13 - Jelenin drug je Milan Maksimović

"On kaže da je podržava Edinovu i Jeleninu ljubav", kaže Milan. On dodaje da Jelenina grupa na fejsbuku ima vise od 28.ooo fanova i da je svi podržavaju.

"Tuta i Jelena su bili prijatelji i poslovni saradnici i svaka joj čast kako je to dostojanstveno podnela", rekao je Milan.

Aleksandar kaže da bi mu bilo žao da Jelena ispadne jer je pozitivna za razliku od ostalih.

22.07 - Aleksandar Jovanović je Edinova podrška.

"Edinu ide odlično, jer je on takav i privatno. Nervira me što ga stalno prozivaju da je igrač, on jeste igrač jer je ovoj zemlji doneo mnogo medalja", kaže Saša i dodaje da nije igrač u ljubavi jer bi imao mnogo više sreće u životu.

"On je jedna od najboljih osoba koje ja poznajem. On je pošten, inteligentan, dobar preko granica, a to mu je možda čak i mana", kaže Saša.

"Ako mogu da sudim, mislim da Edinova i Jelenina priča nije gluma, i da su neverovatno mnogo zaljubljeni", kaže i dodaje "Svaki Edinov izbor je i moj izbor".

22.01 - Maja Đinović je u studiju Ivanova podrška

Ona kaže da je Ivanova majka želela da dođe, ali je bolesna.

"Pokazao je da je on Ivan Marinković, Lenin tata, jedan običan mladić. Njemu ne smeta ta etiketa da je on Gocin bivši muž", rekla je Ivanova drugarica.

"Pokazao je zaista ono što jeste, jer je pravičan i kad ga se ne tiče, on isteruje pravdu", kaće Maja.

"On je jako pažljiv, prema ženama naročito, ali njega boli nepravda"; kaže.

"Što se tiče ljubavi, ja ga potuno podržava. Ivan je jako inteligentan, ali ne razmišlja previše. On uvek govori sve što misli", rekla je Maja.

21.40 - Ognjen je sa Romana

"Žao mi je što neću više biti gazda, baš mi je prijalo, iskulirala sam se malo", rekla je Romana. "Jedino što imam mnogo obaveza, sve od mene očekuju, kad god se nešto desi oni mene zovu, kao da sam supermen".

Romana je svoje gazdovanje ocenila osmicom. "Bilo bi mi žao da večeras izađe Tuta", rekla je.

21.33 - Ognjen je Ekremom, pričaju o tajnom zadatku

Ognjen mu objašnjava da ne sme nikome da kaže kad dobije tajni zadatak

"Takav sam čovek, ali neću više, ne smem", rekao je Ekrem i dodao da u životu ako nije nešto opasno isto postupa.

"Nema puno parova, Edin i Jelena su baš u ljubavi, to sam čuo...", rekao je Jevrić.

"Ja sam pokušao sa Suzanom da idemo do kraja, po treći put sam dolazio ovde, ali Suzana je mnogo lepa. Lepša je od Vendi hiljadu puta, a pogotovo sada", rekao je Edin i dodao da i Suzana njega simpatiše.

"Ne sme ništa da se desi, ne daj bože seks, ona je udata žena", rekao je Ekrem.

21.14 - Ognjen je sa Zoricom, komentariše parove

"Jedino mi Boris i Kaća deluju kao pravi par, ovo je sve foliranje, konkretno mislim na Edina i Jelenu", rekla je Zorica i dodala "Mada, mi se zezamo, ali čini mi je da nešto Romana i Marko... lepi su mi kao par".

Zorica kaže da je Marijana kao pala s marsa. "Ona je jedna vesela devojka, smeje se veselo, kao Suzana Mančić. Vajs je zaljubljen u nju, to je definitivno. Ona je pokušala sa Markom, ali on kao ima devojku. Onda je krenula na Edina, postoje neki pogledi, čak je i Jelena pukla. Ovde će biti gore nego u bilo kojoj španskoj seriji", kaže.

Što se tiče njenog i Šekijev odnosa kaže da je čista ljubomora. "Ljubomora je najveća bolest. On je rekao da sam najgora na estradi, ja sam mu pobacala stvari, pa sam rekla da nisam. Večito nešto proveravaju Jelenu i mene i neku našu relaciju", kaže Zorica i dodaje da će opet na Farmu 6.

21.05 - Ognjen je sa Kaćom, priča o svađi sa Vjsom

"Mi već par nedelja imamo neke sukobe i svađe, ali poludela sam za vreme suđenja, kada mi je rekao da mogu da p... To me je baš povredilo i mi sada nemamo nikakvu komunikaciju, jer mu ja neću oprostiti", rekla je Kaća.

Ognjen ju je pitao i šta misli o Marijani.

"Primetila sam da Borisu kroz osmeh daje komplimente. Nervira me što na svakoj žurci sa svima igra, sve radi na silu. Ponjila je par puta neke detalje iz njene i Borisove veze što mene uopšte ne zanima"; kaže Kaća i dodaje kako je čula da se Marijani sviđa Edin, što ju je šokiralo.

21.00 - Izbacivanje je počelo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track