KO JE BOLJI PRIJATELJ: Šeki i Zorica se posvađali zbog Jelene Golubović!

Pale teške uvrede

KO JE BOLJI PRIJATELJ: Šeki i Zorica se posvađali zbog Jelene Golubović!

Stars -
Ja volim Jecu kao moje dete, ja je samo savetujem, nisam kao ti da joj kopam jamu iza leđa, rekao je Šeki

Zorica Marković i Šeki Turković žestoko su se posvađali i izvređali i to oko Jelene Golubović. Naime, oni su se prepirali ko je veći prijatelj rediteljki.

"Ja volim Jecu kao moje dete, ja je samo savetujem, nisam kao ti da joj kopam jamu iza leđa", rekao je Šeki. Zorica ga je pitala zašto se druži sa Jelenom kad ju je ogovarao sa Čupom.

"Jeste, rekao mi je Čupo", ubacila se Jelena.

Šeki kaže da Jelenu nikada neće uvrediti. "Da si mi sestra nikad te ne bih pustio da uđeš na Farmu, šta si ti izdržala". Zorica smatra da Šeki nije iskren pa mu je rekla da joj se ne obraća više, jer ne podnosi "dupljake".

"Pa nemoj ni ti meni, ko si ti, najveći lažov na estradi, znam te 30 godina. Šta ti radiš ovde, jedeš pet puta dnevno", rekao je Šeki.

Zorica je kasnije u intervjuu prokomentarisala to što je pevač rekao da je najveći lažov; "Pa to je zato što nižem uspehe i imam restoran. Ljudi ne mogu da ti oproste uspeh", rekla je pevačica.

Ona je zamerila pevaču i to što pije, a rekao je da neće i sve vreme laže da ne konzumira alkohol. "U decembru prošle godine zakleo se da neće da pije, a sve vreme pije ovde. Nismo mi ludi, ja ne volim dupljake".

Farmeri su takođe šokirani Šekijevom pričom da ne pije, pa su tako Ivan i Kaća prokomentarisali da su ga videli i da im nije jasno zašto to priča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja