Boris i Kaća pokušali da nasmeju Vajsa: Zamišljamo te kao profesora u našim fantazijama!

Nije im pošlo za rukom

Boris i Kaća pokušali da nasmeju Vajsa: Zamišljamo te kao profesora u našim fantazijama!

Stars -
Zadruga primetila da je Vajs konstatno neraspoložen, negativan i da se retko smeje, pa je poručila farmerima da se snađu i nasmeju ga

Danimir Vajs je poslednjih dana vrlo neraspoložen, a razlog za to mogle bi da budu tajne simpatije prema Marijani Leontijević, ipak, ono što ga najviše potresa su Jelena Golubović i mladi farmerski par Katarina Grujić i Boris Stamenković.

Čak je i Zadruga primetila da je Vajs konstatno neraspoložen, negativan i da se retko smeje, pa je poručila farmerima da se snađu i nasmeju ga, a za to se potrudio Marko Vukotić koji mu je igrao u krilu.

Vajs je prvo ušao u sukob sa Golubovićevom i rekao joj da nabavi lekiće i da joj je potrebna ustanova, a onda je zamolio da navede bar jednu osobu sa Farme sa kojom se nije posvađala. Kada je rediteljka rekla da je to Romana, Vajs je zahtevao nekoga koga Jelena ne poznaje pre Farme, ali rediteljka nije imala odgovor.

Onda je prešao na Kaću i Borisa, koji su se našalili sa njim i rekli mu da ga povremeno zamišljaju kao profesora u svojim seksualnim fantazijama, ali Vajsu ništa nije bilo smešno. Ponovo je počeo da se svađa sa Kaćom, ali ju je Boris ovog puta branio. Kada je denser poručio manekenu da prevaspita svoju devojku, zajedno su se složili da "Vajs neće nikoga da prevaspitava".

Na kraju je svoj komentar dala i Jelena Golubović koja je poručila Kaći i Borisu da se ne obaziru na Vajsa i njegove izjave. Rekla je da Vajs na taj način skuplja poene, kako bi bio zanimljiviji, a denser je posle toga prešao na Romanu i makedonskog voditelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja