FARMA PREGLED: Romana se skinula i pokazala vitko telo

Pevačica se razgolitila

FARMA PREGLED: Romana se skinula i pokazala vitko telo

Stars -
Najizazovnija u ovom zadatku je svakako bila Romana Panić, koja je odlučila da počasti farmere šetnjom u donjem vešu

Učesnici rijalitija "Farma" su dobili zadatak da smisle petominutni program kojim će zabaviti Zadrugu i gledaoce.Nakon što se program završio, svi farmeri su bili bogato nagrađeni namirnicama i pićem, ali neki od njih su i dalje hteli da se igraju, te su organizovali modnu reviju.

Najizazovnija u ovom zadatku je svakako bila Romana Panić, koja je odlučila da počasti farmere šetnjom u donjem vešu. Naime, ona je skinula bademantil koji je nosila, i pokazala svoje telo što je naišlo na oduševljenje svih ukućana, kao i gledaoca ove emisije.

23.30 Farmeri su dobili zadatak da zabave gledaoce pored malih ekrana. Oni su imali izbor da pevaju, igraju, glume.. Ekrem je odlučio da peva, a Jelena Golubović mu je pomagala. U jednom momentu joj je podigao nogu na svoje rame i nastavio da peva.

Sara je bila voditeljka modne revije na kojoj su prodefilovali Marko Vukotić, Romana, Zorica Marković i Jelena Golubović. Romana je sve iznenadila kada je otkrila prsluk i video se crni veš.

23.06 Jelena Jovanović je ležala ceo dan u krevetu. Zorica Marković je pričala u WC sa Vesnom Rivas. "Ona nije slučaj za žaljenje. Zabila je Japi nož u leđa. Nema nikakve emocije sa njene strane. Teška depresija, teška odsutnost. On njoj masira noge,donosi joj hranu, kafu... Kad je video njenu lenjost, bezopbrazluk, razmaženost... Onda je shvatio. Došli su do finala i ne trebaju više jedno drugome", smatra Zorica"Nisam otkačila Edina. Verovatno smo oboje nervozni... Nadam se da ćemo to rešiti. Bila sam emotivno prazna i tužna. On poslednjih nekoliko dana non stop radi, ne pruža mi dovoljno pažnje, a ja sam mu uvek govorila da mi to baš treba i na šta me je navikao. Ja sam htela da se sklonim malo, pošto smatram da mu fale i deca i sve. On meni neće ništa da mi kaže", rekla je Jelena.

Vajs je došao kod Jelene i Edina. "Ne obraća više pažnju na mene uopšte", rekla je Jelena, dok je Vajs rekao da je na Edina uticala okolina. "Kako se ja nisam promenila zbog kolektiva?

"Ne želim da krijem svoje emocije. Želim da mu kažem šta mi smeta", rekla je Jelena. Vesna Rivas smatra da je Jelena "pokupila veliku korpu" od Edina i da sad to trpi kao pravo žensko.

Ivan misli da se sigurno neće pomiriti do finala.

23.00 "To što je Zorica prišla neću više da komentarišem. Sad pred kraj neću da mislim šta je kome taktika. Kaže da je došla jer sam sama, a ja bila sama dva dana smrzavala se. Samo sam mislila na sebi bitne ljude", rekla je Jelena.

22.55 Zorica se sažalila na Jelenu Golubović i došla je plačući u štalu kod nje. "Duša me boli, svega mi", rekla je Zorica, dok je Jelena bila u čudu. "Zbog mene?"

Pevačica se klela u sve živo da se ne folira. "Žao mi je, žao mi je tebe, ne mogu ja to da gledam, briga me za sve", rekla je Zorica.

22.40 Marko Vukotić je rekao Marijani da je diplomata, ali pogrdno. "Ona je strašan tip. Izjavila je hiljadu puta da joj je najbitnije da ostane što duže. Najbitnije joj je da bude u novinama", rekao je Marko. "Nemoj više da mi se obraćaš diplomato jedan", rekao je Marko i dodao da je on njena taktika i da je ona to njemu rekla u početku. "Ja sam rekao da ću joj biti podrška ako smatram da sam ok devojka. Ja nisam majmun da trčim oko nje", rekao je Vukota.

"Nismo se ljubili, nego smo se tako strašno poseksali. Bilo je strava, u WC, divno", rekao je Vukota sarkastično i dodao da mu je verovatno napravila problem sa devojkom.

22.32 Jelena Golubović je plakala, a Romana se pitala šta se sa njom dešava. Jelena se požalila jer Ivan nije hteo da založi vatru i jer je spavala u štali koja je bila prljava.

"Beži, kučko, neću sa tobom da razgovaram", rekla je Jelena Sari, a ova se požalila da

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track