Severina: Milan je od našeg sina napravio dete tabloida

Intervju, pevačica

Severina: Milan je od našeg sina napravio dete tabloida

Stars -
Nakon raskida pretio mi je da će me uništiti, a u to je spadala i neistina da mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk

Ćutala je mesecima!Severina Vučković otvoreno je progovorila prvi put nakon raskida sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Hrvatska pevačica je u ekskluzivnom intervju za srpsko izdanje magazina Stori otkrila mnogo toga o odnosu sa čovekom s kojim ima sina Aleksandra. Mi prenosimo samo mali deo njene ispovesti.Sud u Zagrebu doneo je odluku da vaš bivši verenik može da viđa sina samo u Hrvatskoj...- Nikad nije bilo pitanje može li Milan da viđa našeg sina. Nakon raskida pretio mi je da će me uništiti, a u to je verovatno spadala i neistina da mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk. Nije bio problem kad je hteo da viđa sina, bio je problem kad to nije želeo.Znate li odakle potiče njegova potreba da vas napada preko medija?- Gledajte, šta god ja mislila o njemu, on je Aleksandrov otac. Pravdala sam ga time što je povređen jer sam otišla. Svi koji gube se ljute. Svako ima pravo da bude ljut. Ali ljutnju, tugu, ego, bes treba rešavati u svoja četiri zida. Može o meni da kaže šta mu je volja, ali smeta mi što je dozvolio da od deteta poznate majke naše dete postane dete tabloida i što su njime licitirali. Sve ostalo što je rekao o meni više govori o njemu. Zbog toga je šteta naneta i drugim osobama. Ali imam sreću što su mi prijatelji i porodica duhoviti. Nazvao me je Brega i rekao: „Dušo, od svih naših zetova, ovaj najviše voli da se slika“, a Petar Grašo mi kaže: „Čitam Gloriju, i ovde piše da vi niste bili zajedno otkako si zatrudnela. Znam da sam ti nosio picu u porodilište dok te ovaj mazio po ručici i ljubio. Je l‘ to bila hologramska projekcija?“Da li je ljubav zaista bila prava ako zbog nje moraju da se polože žrtve?- Kad izgubite čoveka koji ničega nije vredan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kad izgubite dobrog čoveka koji vas je voleo, a vi zabrljate, to je najgore. Na primer, da mi moj menadžer i prijatelj Tomica, koji je prekrasan čovek, kaže „gudbaj“, bila bih očajna. Razumete? Smatrate li to što ste dobili sina nagradom za svu proživljenu patnju?- Moj život je previše bogat i previše moj da bih se odrekla ijedne proživljene sekunde, bila ona tužna ili srećna. Živa sam, zdrava, a hvala bogu, i žensko sam i slavim život takav kakav je. Nikome ne zameram, pomolim se za izgubljene duše i idem dalje. Aleksandar je najdivnije biće na svetu, ali on mi nije nagrada za patnju. Naprotiv, on mi je životna nagrada. Ja napola praznu čašu vidim kao napola punu. Još ako je vino u njoj...Jeste li spremni da se sami upustite u koštac sa izazovima koje vam donosi Aleksandrovo odrastanje?- Kako mislite sama? Ima on i tatu.

Razočarao je... Milan Popović
Razočarao je... Milan Popović

U Kuriru je samo deo velikog intervjua... Novi broj Storija
U Kuriru je samo deo velikog intervjua... Novi broj Storija

Ana Vučković
Ana Vučković

Mašta uz kokiceŽELIM DUHOVITOG FRAJERAPoželite li da niste toliko jaki i samostalni i da u muškarcu ne izazivate poriv, potrebu i želju da vas ukroti?- Dok sama gledam film i grickam kokice, poželim tu i tamo nekog duhovitog frajera koji će mi biti najbolji prijatelj i s kojim ću se dobro provoditi. Moj broj telefona je +385... (izbacilo uredništvo).Ane vučković je ljuta na srpskog kralja bakraJA BIH MILANU I OPROSTILA, ALI MOJA MAJKA NIKAD ZBOG PATNJE KOJU MI JE NANEOSeverina je ispričala i kako je njena majka Ane reagovala na sve što se u poslednje vreme dešava između Severine i Milana.- Dva dana smo je držali zaključanu u toaletu. Samo je vikala: „Daj mi telefon da ja nazovem novinare. Nikad ništa nisam rekla, ali sad ću im sve reći. Evo ovde, na ovom mestu je klečao preda mnom da te zaprosi. Još je rekao: ‚Hvala vam, mama, što ste mi rodili ovakvu ženu‘. Jedanput mi je doleteo u Split plačući da je bio na nekoj seansi. Ja sam se sažalila i kad je odlazio, dala sam mu pršut od 13 kila. Ma nije mi žao njega, sad mi je žao tog pršuta.“ Pitala sam je dok smo jedno veče sedele na terasi u Splitu šta bi uradila da on sad dođe na vrata. „Sad? Rekla bih mu: ‚Volela sam te kao sina, a sad, brate, nisi ni čovek ni muško‘.“ Za to vreme Aleksandar i ja smo držali njegovu sliku iz Glorije i govorili: „Tajo, mi ćemo ti oprostiti, ali baba neće nikad“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja