SUZE I EMOCIJE: Farmeri gledali video poruke porodica

Emocije

SUZE I EMOCIJE: Farmeri gledali video poruke porodica

Stars -
Ukućani su dobili da gledaju video poruke od svojih ukućana i prijatelja

Farmeri su od Zadruge dobili specijalni poklon - video poruke njihovih najbližih.

Zorica Marković je poslednja farmerka koja gleda video. "Znam da ti je jako teško u ovom momentu. Ti si za nas već pobednik. Kad izađeš pravimo veliku žurku i slavimo, ti si za nas već pobednik. Svi te volimo, bodrimo, super si, svi smo dobro. Ilija i Dejan su dobro, al znaš da ne vole da se pojavljuju. Voliš pravdu i istinu, šta drugo da kažem, sem jaka žena, majka. Čekamo te da se družimo i da nastavimo priči gde smo stali", reli su Zoričini prijatelji."Draga sestro, ovoga puta ti šaljem poruku u ime braće i sinova. "Ostani do kraja onakva kakva jesi. Borac, jer smo smi u principu poznati kao ljudi koji izgaramo do kraja. Budi opuštena. Izdrži jer imaš veliko srce. Hvala što si nas zajedno sa svim farmerima zabavljala", rekao je Zoričin brat.

Vajsovi prijatelji i porodica su se okupili. "Ćao Dane, puno te pozdravljamo svi. Nemoj da plačeš, vidi ga, opet plače. Volimo te", rekli su Vajsova sestra i baka. "Ne budi ja***a", poručili su mu prijatelji. On se rasplakao.

Slobin tata se prvi javio. "Dragi sine, postao si ponos svojih roditelja, kao i prijatelja. Budi takav kao i do sada. Šaljem ti pozdrave i od devojke Miljane", rekao je Slobin tata, a mama je dodala da se ceo Brus ponosi njime. "Sine, svi se ponosimo tobom. Ljubi te majka i jedva čekam 29. da te vidim i zagrlim. Ti si naš ponos. Ne mogu više", rekla je Slobina majka. Miljana je rekla da ne postoje reči da opiše koliko ga voli i da nikoga nije razočarao. "Volim te najviše na svetu i to to znaš", rekla je SLobina devojka.

Sara Trajanović je sa papilotnama na glavi gledala svoj video. "Sarita moja, izdrži još malo. Marija i Srđan su te pozdravili", rekla je Sarina mama. Sarina drugarica poručila joj je da ih čeka "vince za živce" kad izađe. Sari je žao što nije videla baku.

Romana je na redu da gleda video svojih bližnjih. "Draga moja Romana, ovom prilikom želim da ti poručim da su svi tvoji svi dobro i zdravo.Mislim da si svojim ponašenje, iskrenošću i ponašanjem pokazala ko si i šta si. Želim ti da ne nasedaš na provokacije", rekla je Romanina mama, dok je tata rekao da se odlično pokazala i da je on znao da će ona to do kraja "izgurati".

"Marko budi dostojanstven i borben do kraja", rekao je Markov otac, dok je ujak poručio da je dobro ispričao o sebi i da treba da pobedi.

Marijana Leontijević se rasplakala. "Na Farmu nisi ušla kao tamo neka. Ti si mis sveta. MNrod vidi ogromnu razliku izmneđu dobra i zla. Ti si nada za bolje sutra ove zemlje", rekao je Marijanin tata, dok je mama poručila da se i dalje smeje i da se time bori protiv zla.

Katarina Grujić odgledala je snimak svojih bližnjih. "Ćao Pumi, Rada Sarić je pozdravila tebe i Slobicu, ali nije mogla da čeka", rekla je drugarica Kaćina. "Veliki pozdrav imaš od svojih fanova, svi žele da te vide u finalu", rekla je Kaćina sestra i poručila joj da je voli. Mama je rekla da ima jedno veliko iznenađenje za tebe, a na kraju snimka se pojavio Boris.

Jelena Jovanović je na redu da gleda svoj snimak. Ona ima veliku tremu i srce joj jako kuca. "Seko moja, srećo moja najveća. Dosta je bilo da ja tebe gledam, sad malo ti mene. Ti si moje srce najveće, tako kako guraš, tako i nastavi. Baba gleda po celu noć Farmu. Ti si uvek najbolja, voli te tvoj brat", rekao je brat Jelene Jovanović Saša Jovanović.

Jelena Golubović je sledeća na redu da vidi video poruku. Čupo je poslao video poruku "Volim te puno, ti si moja Ledi Dajana. Jeco, oko tebe je puno hijena i krokodila, čuvaj se", rekao je Čupo."Jeco moja, izdržala si junački. Želela bih do kraja da ostaneš takva. Zadovoljila bi me kada bi ostala takva. Praštaj sine sve, sve to prođe", rekla je Jelenina baka.

Ivanova cela porodica se skupila u jednom kafiću. Poručili su mu da se drži i da ga svi podržavaju. "Gledamo se po ceo dan, do finala su te dovele tvoje najbolje osobine: iskrenost i uprornost. Svi te volimo. Treba da doneseš lovu", rekla je Ivanova sestra.

"Za Lenu nemoj da brineš, sve je u redu. Lena non stop priča o tebi i samo pita koliko još dana do kraja", ispričali su Ivanovi prijatelji.

Ekrem gleda svoj video. "Kako si šta radiš, odmaraš li? Nemoj da se sikiraš. Ja ću doći tamo, čekaj me. Pobedi", rekla je Igbala. Čupo je poručio Ekremu da nađe jaja koja je Vajs sakrio.

Edin Škorić je prvi na redu koji će gledati poruke porodice i prijatelja. On je rekao da bi voleo da ih vidi, ali prve četiri sekunde pošto je već stigao do kraja i nije siguran šta će mu reći. Prvi na video klipu je Gru. "I dalje nismo u Evropskoj uniji i finansijska situacija je ista u Srbiji. Ono što znam da te zanima, to je da su Stanija i Filip raskinuli", rekao je Gru kroz smeh.

Edinov tata je rekao da svi navijaju za njega i da gledaju Farmu stalno i glasaju. Sale Jovanović mu je poručio da je tražio Deda mrazu jednu posebnu stvar koju zna da on najviše voli.

"Sale je moj brat, ćelavi je super. Čudno mi je što je tata hteo da se slika. Mnogo mi je drago, baš su me razveselili", rekao je Edin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja