Bojana Stamenov: Vodim u Beč Danicu i Aleksu

NEMA TAJNI Večeras dobijamo putnika za Evroviziju

Bojana Stamenov: Vodim u Beč Danicu i Aleksu

Stars -
Nemam osećaj da se mi takmičimo između sebe, ne postoji rivalitet, kaže glavna favoritkinja za odlazak na evropsko takmičenje u pop muzici

Za jednu kartu za odlazak u Beč na jubilarno 60. izdanje Pesme Evrovizije večeras će se boriti Aleksa Jelić, Danica Krstić i Bojana Stamenov. U revijalnoj večeri u emisiji „Odbrojavanje za Beč“ na RTS sinoć smo bolje upoznali kandidate i čuli deliće njihovih pesama, koje kao autori potpisuju Vladimir Graić i Leontina Vukomanović.Finale će otvoriti Aleksa numerom „Vodi me“, zatim će Danica otpevati baladu „Suze za kraj“, a potom će se finalista šou-programa „Ja imam talenat“ Bojana predstaviti kompozicijom „Ceo svet je moj“.- Imam pozitivnu tremu. Sutra ću naciji prvi put predstaviti svoju pesmu na srpskom jeziku. Želela bih da odem u Beč. Nestrpljiva sam da ljudi vide moj nastup, moju haljinu i koreografiju. Idem da se naspavam, ako budem mogla, jer glas mora da bude besprekoran - kaže za Kurir Bojana, koja je dobila najveći aplauz publike tokom izvođenja hitova s velikog muzičkog festivala.

Trio snova... Danica Krstić, Aleksa Jelić i Bojana Stamenov
Trio snova... Danica Krstić, Aleksa Jelić i Bojana Stamenov

- Nemam osećaj da se mi takmičimo između sebe, ne postoji rivalitet. Podržavamo jedni druge i naš stav je da na Evroviziju treba da ide najbolja pesma. Ukoliko ja budem odabrana, rado ću Danicu i Aleksu voditi u Beč da se lepo provedu i budu mi podrška - rekla je favoritkinja za nastup na Evrosongu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track