ISPOVEST MACE DISKRECIJE KROZ SUZE: Majka mi je bolesna, ja izdržavam nju i babu
Foto: Printskrin/TV Happy

Nije lako

ISPOVEST MACE DISKRECIJE KROZ SUZE: Majka mi je bolesna, ja izdržavam nju i babu

Stars -
Moja majka je bolesna, pije puno tableta dnevno. Bila je u logoru u ratu. Bolesna je jednostavno, kroz suze govori Maca Diskrecija

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija u emisiji "Goli život" koju Milomir Marić vodi direktno iz vile "Parovi" otkrila je potresnu priču iz svog života.

Naime, Maca nikada nije upoznala svog oca, a odgajila ju je baka, majkina mama od svoje penzije.

"Imala sam samo jednu sliku oca kada sam bila mala. Pošto sam se sa njom igrala, poderala sam je i ne mogu da je se setim. To je bila jedina slika koja je ostala", govori Maca koja se tokom ove ispovesti rasplakala, a onda otkrila i da ga je tražila ali da nikada nije mogla da stupi u kontakt sa njim.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Pokušavala sam da ga dobijem na neke brojeve telefona, ali svaki put bi mi se javila žena njegovog brata koja mi uvek kaže da će mu preneti, ali ne bude ništa. E sad, da li zna da sam živa ili ne, ne znam. Nisam pokušala da odem kod njega jer nije ni on mene tražio. Ali, bojala sam se i zbog njegove žene sa kojom je sada i imaju dvoje dece", govori Maca koja ni decu svog oca ne poznaje, ali i tvrdi da je upravo od njega nasledila talenat za muziku.

"I on se bavi muzikom, majka kaže da sam povukla na njega. On je snimio kasetu 1991. godine koja se zvala Senad, a ja se zovem Senada.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Maca Diskrecija je zatim objasnila kako se trenutno ona i njena porodica izdržavaju.

"Moja majka je bolesna, pije puno tableta dnevno. Bila je u logoru u ratu. Bolesna je jednostavno. Ja izdržavam i nju i baku. Beskrajno su mi zahvalne i to mi je najbitnije, ali nije lako. Svakog vikenda pevam i štedim da platim račune za kuću, hranu, lekove", rekla je Maca za koju je ova priča bila jako teška.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track