Saša Kovačević za Kurir: Šokirala me je ljubav Severine i Igora!
Foto: Nebojša Mandić

Intervju, pop pevač iznenađen vezom pevačice i Kebinog sina

Saša Kovačević za Kurir: Šokirala me je ljubav Severine i Igora!

Stars -
Kojić je mnogo mlađi od nje, ali je najbitnije da je njima super. Pevao bih im na svadbi i naplatio bih im, jer ja radim za pare

Saša Kovačević ovih dana aktivno promoviše novu pesmu „Gde smo, moja ljubavi“, a u razgovoru za Kurir otkriva da li će se uskoro oženiti, zašto bi Severini i Igoru Kojiću naplatio da im peva na svadbi, te šta misli o svojoj nesuđenoj snajki Milici Todorović. Muzičar otkriva i s kim bi najviše voleo da snimi duet.- Voleo bih da zapevam sa Cecom. Ona i ja smo razgovarali o tome još pre dve, tri godine, ali nije se pojavila pesma koja bi nam odgovarala.A s Milicom Todorović?- I s njom mogu, ali nemam pesmu. Ona mi je kao sestra.Da li bi joj pevao na svadbi?- Ne samo da bih pevao nego bih joj organizovao celu svadbu. Za nju bih sve učinio. Živeli smo zajedno, nema veze što više nije s mojim bratom, Milica mi je kao najbliži rod.

Briga ih za tuđe komentare... Severina i Igor
Briga ih za tuđe komentare... Severina i Igor

A Severini i Igoru Kojiću?- Šokiran sam tom vezom jer je Igor mnogo mlađi, ali najbitnije je da je njima super. Pevao bih im na svadbi i naplatio bih im, jer ja radim za pare. Da mi je nekim slučajem neko od njih prijatelj, imali bi dobru cenu, ali pošto nisu - nema povlastica.Jesi li gledao njen pornić i da li ti imaš takav video?- Nemam tu vrstu filma jer se bavim javnim poslom. Nikad nisam želeo da to imam u privatnoj arhivi. Severinin film jesam gledao, ali nešto malo (smeh).Kad će tvoja svadba s Jovanom?- Ne planiram svadbu. Živimo zajedno tri godine i kad se desi - desiće se. Biće to privatno i intimno slavlje. I ja i ona mislimo da nam nije potrebna svadba sa 500 gostiju, već sa 15 najbližih ljudi.Delite li kućne poslove?- Ni ona ni ja ne radimo mnogo, skoro ništa, imamo pomoć naše teta Line. Volim da spremam jedno jelo - Jovanu često iznenadim gamborima u nekom italijanskom sosu.Čujem da u komšiluku nisi omiljen zbog glasne muzike?- Ne pravim žurke, ali imam okupljanja u stanu. Nikad nisam dobio nijednu prijavu niti je dolazila policija, ali vidi, dešava se da i u dva ujutro pojačam muziku.Završavaš album, kad će koncert?- Sledeće godine, februar, mart, ali obavestiću vas na vreme, a verujem da će biti u Sava centru.Bojiš se da nećeš moći da napuniš Arenu?- Mislim da još ne mogu da napunim Arenu. Znam mnogo slučajeva da je za Arenu bilo podeljeno 70 odsto karata, a kažu da je sve bilo bajno i sjajno. Ne želim to da radim! Na taj način već sutra mogu da okupim 6.000 ljudi da kupe karte i 10.000 onih kojima ću ih podeliti, ali ne želim sebe da lažem.

Poriče vezeNISAM BIO S TIJANOM I ŠAVIJOMPratiš li „Parove“? Priča se da si bio u vezi s Tijanom Ajfon i Natašom Šavijom?- Ne pratim, ali upućen sam u sve, mediji bruje o tome, svaka naslovna strana je o njima. Natašu sam upoznao preko zajedničkih prijatelja, ali ne družim se s njom. Nisam bio ni sa jednom. Što se tiče Tijane Ajfon, čak je ne poznajem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track