Aca Lukas digao sve četiri uvis!
Foto: Dragan Kadic

Kao u svojoj kući

Aca Lukas digao sve četiri uvis!

Stars -
Pevač se zavalio u fotelju, stavio noge na sto, zapalio cigaretu i odmarao se u pauzi snimanja nove emisije „Zvezda Granda“

Aca Lukas se odomaćio u „Grandovom“ studiju u Košutnjaku, pa se ponaša baš kao da je kod svoje kuće.Folker koristi svaki trenutak za odmaranje od posla, pa se tako opustio i na pauzi snimanja emisije „Zvezde Granda“. I dok su se takmičari raspevavali, on se relaksirao. Lukas kao da je bio u svojoj dnevnoj sobi, digao je sve četiri uvis. Zavalio se u fotelju, stavio noge na sto za kojim su sedeli i Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Ðurišić, Bosanac i Ana Bekuta, zapalio cigaretu i odmarao se. Samo je falio daljinski upravljač, pa da atmosferu iz svog doma prenese u studio u Košutnjaku.

Ipak, umesto daljinskog, u ruci je držao mobilni telefon. On bez tipkanja ne može, pa je u pauzi non-stop nekome slao poruke. I pravio selfi. Iako ga je Zorica Brunclik na nekom od prethodnih snimanja opomenula da prekine sa slikanjem jer je to iritira, on je nastavio po svome.(N. Z.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track