BAHATO SEKSI CICE I VISKI: Ledi Gaga kitila striptizete sa 2.000 evra, Kini plaćao zlatnom karticom
Foto: Damir Dervišagić

Svetska zvezda lumpovala u Beogradu

BAHATO SEKSI CICE I VISKI: Ledi Gaga kitila striptizete sa 2.000 evra, Kini plaćao zlatnom karticom

Stars -
Pevačica tražila da dve devojke igraju samo za nju, pa ih je častila, dok je njen dečko Tejlor Kin zlatnom karticom platio ceh od 300 evra u klubu
1 / 2 Foto: Tviter

Ledi Gaga, koja je pre dva dana doputovala u Beograd, kao što je Kurir prvi najavio, već prve večeri okusila je čari noćnog života srpske prestonice.Ona je s aerodroma „Nikola Tesla“, na koji je sletela sa čak 17 kofera, otišla u hotel „Hajat“, gde ju je sačekao verenik, glumac Tejlor Kin, koji u Srbiji snima film „Šuma“, malo se odmorila i potom otišla u provod.

Pre nego što je izašla u grad pevačica je u apartman, u kojem je prilikom boravka u Beogradu bila smeštena i Bijonse, naručila porciju voća, presvukla se, popravila šminku i otišla u jedan restoran pored Save na pristanište. Pop diva je provokativnim stajlingom privukla poglede prisutnih, a strasti nisu mogli da obuzdaju ni ona ni njen dečko, pa ju je Tejlor u jednom momentu uhvatio za zadnjicu.

Nakon večere, Gaga je poželela lud provod, pa su joj članovi obezbeđenja, koji su iz Srbije, organizovali odlazak u striptiz klubu.- Ledi Gaga je došla s verenikom, još dve žene i tri telohranitelja. Stigli su oko pola sata posle ponoći, pili su viski i na kraju je račun bio oko 300 evra. Glumac ga je platio zlatnom karticom. Gaga je tražila da dve striptizete igraju samo za nju i na kraju ih je častila sa 500 evra. Iako su u klubu želeli da se fotografišu s njom, ona na to nije pristala - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta. Međutim, prema nekim izvorima, Ledi Gaga je striptizeti u gaće ugurala 2.000 evra. Nakon sjajnog provoda, Gaga se s dečkom vratila u hotel, ali umesto u apartmanu opuštali su se u spa-centru, gde su proveli oko dva sata. Sutradan dugo nije napuštala apartman, a onda su kasno sinoć otišli u jedan restoran u blizini hotela "Jugoslavija", gde su jeli ribu.

GužvaOBEZBEĐENJE OTERALO FANOVEČim se saznalo gde je smeštena Ledi Gaga, njeni fanovi su se okupili pred ulazom hotela. Pošto nikome nije dopušten kontakt s njom, reagovalo je obezbeđenje i oteralo ih.

Skriva seUGAŠENA NAVIGACIJATim koji brine o bezbednosti Ledi Gage tražio je agenciji od koje su iznajmili „porše kajen“ da ga skinu s navigacije. Na taj način žele da prikriju njeno kretanje. Inače, oni su rentirali automobil do 7. juna i za to je plaćeno 1.500 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track