MACA DISKRECIJA OGORČENA: Mama je tražila da joj otplatim kredit a nije me pitala ni kako sam!
Foto: Printskrin

Razočarana

MACA DISKRECIJA OGORČENA: Mama je tražila da joj otplatim kredit a nije me pitala ni kako sam!

Stars -
Maca ne sme da se vrati u Tuzlu jer će moj pastorak da je ubije, rekla je njena majka, ali Senada ima drugačiju priču

Većina bivših učesnika rijalitija "Parovi" osudila je Senadu Nurkić alias Macu Diskreciju zbog toga što još nije posetila bolesnu majku u Bosni, o čijoj bolesti je toliko pričala. S druge strane, Macina majka Enesa traži od pevačice da ne dolazi u Tuzlu jer će polubratda je ubije.

"Maca ne sme da se vrati u Tuzlu jer će moj pastorak da je ubije. Ogorčen je zbog zbog njene laži da je hteo da je siluje. On je besan kao ris jer je ozbiljan, prodičan čovek i takve gadosti ne toleriše. U Tuzli svi toliko pričaju da je moj pastorak pokušao da je siluje da čovek od sramote ne može da prođe ulicom. Molila sam prijatelje u Beogradu da joj tamo nađu stan jer ovde od bruke ne sme da se vrati”, tvrdi Enesa.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Kako bismo čuli kako na ovakve pretnje reaguje Maca i da li je uplašena, pozvali smo je.

"Prvo, moja mama nema tog pastorka o kojem priča, a drugo, nema razloga za tuču jer ja to sve nisam izjavila nikada, niti sam pominjala da neko takav postoji", kaže Maca i dodaje da je nakon završetka "Parova", pre više od dve nedelje, majka samo jednom pozvala.

"Pitala me je tada da joj otplatim kredite, a nije me pitala ni kako sam. Ona me nije othranila", otkriva Senada.

Pevačica se ne plaši da ode u Tuzlu i kaže da će već ovih dana, čim završi sa poslovnim obavezama u Beogradu, otputovati u rodni grad.

"Čula sam pesmu koju ću danas da snimim i čim završim sve to, otići ću u Bosnu. Snimiću i spot u Budvi, pa ću odjednom sve da pustim", najavljuje Maca.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track