NJIMA JE BAŠ VESELO: Folker odlučio da se ženi u akva parku
Foto: Printskrin/Facebook

Neobično mesto

NJIMA JE BAŠ VESELO: Folker odlučio da se ženi u akva parku

Stars -
Mnogima je možda čudno što smo tu pravimo venčanje, ali to nam se dopalo

Milan Mitrović koji sa devojkom Bojanom Trifunović očekuje prinovu, odlučio je da se sledeće nedelje zavetuje na večnu ljubav. Intimno venčanje odigraće se u jednom akvaparku nedaleko od Beograda, dok se glamurozno slavlje sa većim brojem zvanica očekujena jesen.

Građanskom venčanju u vodenom okruženju prisustvovaće samo članovi porodica i najbliži prijatelji, među kojima će biti i pojedine Milanove kolege iz “Grand produkcije”."Zbog Bojaninog stanja i porođaja koji je čeka uskoro, mladenci su odlučili da sadane prave veliku svadbu, već da na neobičan način obeleže sklapanje braka. Oboje su vrlo originalni, pa se niko od prijatelja nije izenandio što će svadba biti u akvaparku, gde će gosti moći da uživaju u kupanju i vožnji toboganima čitav dan. Nakon govora matičara i kada Milan i Bojana potpišu venčani list, planiran je ručak, a zatim provod uz muziku i aktivnosti u akva parku", priča neimenovani Mitrovićev prijatelj.

Koliko će ovo venčanje biti opušteno i nonšalantno, govori to da Milan samo sedam dana pred ceremoniju još nije potpuno spreman.

"Iskren da budem, još se nisam potpuno spremio. Tek treba da idem da probam odelo, jer ću ga dobiti na poklon, pa ne razmišljam mnogo gde ću da ga tražim.Bojana je od svog brata dobila materijal za venčanicu iz Pariza, tako da se sadapriprema da sve bude besprekorno. Brine o svakom detalju, kao i svaka mlada",kaže budući mladoženja.

"Mnogima je možda čudno što smo za venčanje izabarali akva park, ali to nam se dopalo, a veliku svadbu planiramo tek na jesen", kaže Mitrović, koji ne krije radost štoće postati tata dečaka.

Dobro veče drugari, jeste dobro!?

Posted by Milan Mitrovic - Zvezda Granda on четвртак 30. април 2015.

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track